Online kursus for voksne

Få viden om og værktøjer til voksenlivet med ADHD/ADD.

Information

Modul 1:
23. januar 2023 kl. 16:00 - 19:00
Modul 2:
20. februar 2023 kl. 16:00 - 19:00
Modul 3:
20. marts 2023 kl. 16:00 - 19:00

Voksne

Online

Download

1575 kr.

Kurset består af 3 moduler, hvor vi dykker ned i livet og vanskelighederne som voksen med ADHD eller ADD. 

Modul 1: Bag om bogstaverne
Mandag den 23. januar kl. 16.00 – 19.00

Der er mange, der først i voksenlivet bliver diagnosticeret med ADHD/ADD, og en diagnose kan heldigvis forklare rigtig meget. Derudover kan viden om ADHD/ADD og hvordan diagnosen påvirker dig i din hverdag resultere i, at det bliver dig, og ikke diagnosen, der styrer dit liv

Modul 2: Hverdagsstruktur

Mandag den 20. februar kl. 16.00 – 19.00

Vi hører rigtig, rigtig tit, at hverdagen er endt med at blive uorganiseret og ustruktureret. At ADHD/ADD resulterer i, at alt det, man egentlig gerne vil gøre, ikke bliver gjort. Og at man konstant hamrer sig selv i hovedet med det – og det er desværre sådan, at bliver man ved med at hamre, så ender man med at slå sig selv ud. Derfor går vi her i dybden med systemer og strategier, der kan have en mærkbar virkning i din hverdag i forhold til at tage hånd om det, du gerne vil.

Modul 3: ADHD/ADD og arbejdslivet

Mandag den 20. marts kl. 16.00 – 19.00

Mennesker med ADHD/ADD havner desværre alt for ofte i uheldige statistikker, når det drejer sig om at få og fastholde arbejde. Derfor stiller vi skarpt på, hvad diagnosen gør i forhold til fokus, planlægning og samarbejde. Men det handler selvfølgelig også om de systemer og strategier, der kan hjælpe dig til et bedre arbejdsliv.

Underviser

Tine Krista Hedegaard
er programleder på voksenområdet i ADHD-foreningen. Tine har været ansat i ADHD-foreningen siden 2007 og har stor erfaring som underviser, projektleder, metodeudvikler og rådgiver på voksenområdet. I ADHD-foreningen er Tine projektleder på foreningens udviklingsprojekter på voksenområdet, hun underviser på og tilrettelægger gruppeforløb for voksne med ADHD, laver telefonrådgivning og vejledningsforløb, skriver til foreningens medlemsblad og til mestringsbanken på adhd.dk. Tine er uddannet Cand.mag. og Master i socialt entreprenørskab. Hun er certificeret R&R2-ADHD Trainer (Kognitivt Adfærdstræningsforløb) og har en grunduddannelse i kognitiv terapi og metode.

Vær OBS på

Tilmelding er bindende. Hvis der meldes afbud senere end 1 måned før kursus start, skal kursus afgiften betales.
Afbud til kurserne skal ske skriftligt og bekræftes af ADHD-foreningen for at være gyldigt.