Viden til uddannelser

3 timers kompetenceudvikling til 6500 kr. for jeres team

På kurset får I solid viden om og værdifulde værktøjer til at arbejde med studerende, der har ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder.

For vi ved, at uddannelser skal kunne rumme flere og flere studerende med diagnoser. Vi ved, at de alt for ofte havner udenfor både sociale og faglige fællesskaber, da de har svært ved at hænge i og holde ved. Og vi ved, at det får fatale konsekvenser for deres fremtid, da vi senere ser dem repræsenteret i en række af triste statistikker. Vi ved heldigvis også, at når bare rammerne er der, så rykker unge med ADHD/ADD. Ofte mere end de selv og andre troede muligt.

Vi kommer gerne til jer

Hvad betyder det at have ADHD/ADD? Hvordan forstår I den adfærd, I oplever? Hvordan kan vanskelighederne spænde ben for uddannelse? Og hvad kan I gøre for at optimere læringsbetingelserne?

Det og meget mere får I svar på af en vores mere end kompetente konsulenter, der hvert år afholder rigtig mange kurser på uddannelser –  og det gør de også gerne hos jer.

Her kan I læse meget mere om indholdet.

Ønsker I at booke tre timers kompetenceudvikling, så kontakt kommunikationskonsulent Tanja Kaas Thomsen på 53 72 99 05 eller tkt@adhd.dk.