Jobcenter

Vi ved, at unge og voksne med ADHD/ADD alt for ofte ender udenfor arbejdsmarkedet og havner i en række af uheldige statistikker. Vi ved heldigvis også, at viden og værktøjer kan gøre en verden til forskel, og at de kan lykkes med det, de ønsker.

Derfor har vi dedikeret vores arbejde til at ruste og rykke mennesker med ADHD/ADD – og det gør vi blandt andet med vores mestringsforløb.

Mening & Mestring

Mestringsforløbene byder på viden om egen diagnose, og egne ressourcer og barrierer. Det handler selvfølgelig også om at få værktøjer og strategier til tackle de udfordringer, som en opmærksomheds- og aktivitetsforstyrrelse giver på et job. Forløbene har desuden vist sig at have en god virkning på at kunne tage hånd om alt det, en hverdag rummer generelt.

Vi kommer gerne til jer og jeres borgere

I spidsen for mestringsforløbene står vores programleder Tine Hedegaard, der er certificeret R&R2 instruktør, og medudvikler af samtlige af forløbene.

Tine afholder hvert år en række individuelle mestringsforløb og -grupper på jobcentre –   det gør hun også gerne hos jer. Og forløbene får altid en fantastisk flot feedback.

Her kan I læse meget mere om mestringsforløbene. Ønsker I at booke et af forløbene, så kontakt kommunikationskonsulent Tanja Kaas Thomsen på 53 72 99 05 eller tkt@adhd.dk.

Udfordringer med borgere, der har ADHD/ADD?

Så kan I få 3 timers kompetenceudvikling til 6900 kr for jeres team.

På kurset får I solid viden om og værdifulde værktøjer til at samarbejdet med borgere, der har ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder.

Vi kommer gerne til jer

I spidsen for kurset står en af vores mere end kompetente undervisere, der hvert år afholder rigtig mange forløb på jobcentre – og det gør de også gerne hos jer.

Her kan I læse meget mere om indholdet. Ønsker I at booke tre timers kompetenceudvikling, så kontakt kommunikationskonsulent Tanja Kaas Thomsen på 53 72 99 05 eller tkt@adhd.dk.

Det kan vi også tilbyde jer

Konsulentbistand
Vi yder konsulentbistand i forhold til vurdering af en borgers funktionsniveau samt trænings- og/eller kompensationsbehov

Undervisningsforløb
Vi gennemfører undervisningsforløb på 2 dage for udvalgte medarbejdere, som har behov for særlige kompetencer på området

Screeningsredskab
udvikle et screeningsredskab, som kan hjælpe sagsbehandlere med at afdække funktionsniveauet og de reelle udfordringer

Virksomhedsrettet indsats
Vi klæder virksomhederne på til at modtage en borger med ADHD eller ADD

Uddannelsesrettet indsats
Vi klæder uddannelsesinstitutioner på til at modtage en borger med ADHD eller ADD

Netværksmøder
Vi faciliterer netværksmøder (sparring) for kommunens ansatte