Viden til bo- og opholdssteder

Få 3 timers kompetenceudvikling til 6900 kr for jeres team.

På kurset får I solid viden om og værdifulde værktøjer til at arbejde med ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder. Det handler blandt andet om forståelse for, hvad der gemmer sig bag bogstaverne.  Men også om helt konkrete værktøjer til kommunikation og samarbejdsbaseret problemløsning, og om metoder til struktur og selvkontrol.

For vi ved, at ADHD/ADD alt for ofte spænder ben for børn og unge, når vi snakker om at være en del af fællesskaber og trives i en hverdag. Og vi ved, at de alt for ofte havner i en række af uheldige situationer og statistikker. Vi ved heldigvis også, at når bare rammerne er der, så rykker de. Ofte mere end de selv og andre troede muligt.

Vi kommer gerne til jer

I spidsen for kurset står en af vores kompetente undervisere, der hvert år afholder forløb, som giver en mærkbar virkning – og det gør de også gerne hos jer.

Her kan I læse meget mere om indholdet. Ønsker I at booke tre timers kompetenceudvikling, så kontakt kommunikationskonsulent Tanja Kaas Thomsen på 53 72 99 05 eller tkt@adhd.dk.

Materiale

Håndbog for støttepersoner
Håndbogen gennemgår hvad ADHD er, hvordan det kan komme til udtryk og den giver gode råd og konkrete forslag til hvordan man bedst støtter voksne med ADHD.
Læs mere
ADHD-guide
Guiden gennemgår, hvad ADHD er og hvilke vanskeligheder det kan give. Den giver også konkrete forslag til hvordan man kan indrette livet med ADHD.
Læs mere
25 strategier
I 25 strategier Mestringsguide finder unge og voksne med ADHD strategier til en hverdag med ADHD.
Læs mere
Sociale relationer
Denne guide er skrevet til voksne med ADHD/ADD og handler om sociale relationer. Sociale relationer er fx relationer til venner, familie, bekendte og kolleger på arbejdspladsen.
Læs mere