Bliv bedre til at forvalte din energi – onlinekursus

Information

18. september 2024 kl. 09:00 - 12:00

Voksne med ADHD/ADD, som ønsker at blive bedre til at forvalte deres energi.

Online via Teams

Download

925 kr.

925 kr.

Mange med ADHD kæmper med at finde overskuddet og energien til alt det, som hverdagen kræver. Derfor beskriver nogle ADHD som et energihandicap.

Når hjernen er på overarbejde i forhold til sanseindtryk, at skabe overblik, at holde fast i planen og hæmme impulser, så bliver du langt hurtigere træt end andre. Derfor kan der være brug for at blive mere bevidst om hvor og hvordan, du bruger din energi, så du sikrer, at du har energi til det vigtigste i hverdagen.

Det får du ud af at deltage:

På dette kursus får du viden og redskaber til at arbejde med en mere optimal energiforvaltning. Du får en grundlæggende viden om ADHD/ADD set som et energihandicap samt indsigt i hvad et energi-regnskab er, og hvordan du undgår energi-tømmermænd.

Underviser

 

Tine Krista Hedegaard
er fagchef og programleder på voksenområdet i ADHD-foreningen. Tine har været ansat i ADHD-foreningen siden 2007 og har stor erfaring som underviser, projektleder, metodeudvikler og rådgiver. Tine er uddannet Cand.mag. og Master i socialt entreprenørskab. Hun er certificeret R&R2-ADHD Trainer, har en grunduddannelse i kognitiv terapi og metode og er ved at uddanne sig til psykoterapeut.

Søg støtte

Det kan være en mulighed at søge din kommune om støtte til deltagelse på forløbet.

Du kan se vejledning til dette her: Søg støtte til kursus/workshop