Oplev Catrine Madsin – en af dem, der ved allermest om mistrivsel

Information

28. oktober 2024 kl. 09:00 - 15:45

Fagfolk der arbejder med børn og unge

Comwell Copenhagen Portside
Alexandriagade 1
2150 Nordhavn

2390.00 kr.

Det er ingen hemmelighed, at alt for mange børn og unge mistrives, og desværre fortæller statistikkerne, at det fortsat går i den forkerte retning.

Og det stiller enorme krav til jer som fagpersoner.  For det forventes, at I løfter forebyggende, at I opdager og tidligt tager hånd, men også handler, når først mistrivslen har ramt.

Men hvorfor er der så mange børn og unge, der ikke har det godt? Hvilke indsatser har vist sig at virke?  Hvordan kan I trække på erfaringer og redskaber på tværs af almenområdet og i forhold til børn og unge med ADHD/ADD og autisme? Og har I styr på burnout og boreout? Begreberne er helt oplagte at tænke ind i jeres arbejde, da de er afgørende opmærksomhedspunkter, når vi skal nuancere mistrivslen, og børn og unge skal udfordres til at blive ved med at være en del af eller vende tilbage til fællesskabet.

Alt det er fokus på vores efterårskonference. Vi har nemlig inviteret én af dem, der ved allermest om det i Danmark – psykolog Catrine Madsin.  

Hun er specialist i neuropsykologi, og udover ADHD og autisme, ved hun alt om det, der kan følge i kølvandet på diagnoserne – angst, stress, depression, isolation, skolevægring, selvskade, selvmordstanker mm. Og hvis hendes navn vækker genklang, er det fordi, at hun også er forfatter til en række udgivelser og på vej med en helt ny bog, så vi tør godt garantere, at vi kommer vidt omkring mistrivsel.

Som Catrine selv siger: ’Du ser mig sjældent langt fra en tusch, en tavle eller et whiteboard. For tegninger, modeller, skemaer og fælles notater, sikrer fælles forståelse, ejerskab og et konkret produkt til at tage med hjem og arbejde videre fra’.  

Det kan vi lide.

Men der er selvfølgelig meget mere på programmet. Mere herom senere.

Så kom og vær med den 28. oktober. Vi har som altid lagt os i selen for, at I får helt ny viden men også redskaber, I kan gå direkte i gang med at bruge i jeres hverdag.

Hvornår skal vi tilmelde os?

Sidst vi afholdte konference var salen udsolgt indenfor en måned. Det var vi selvfølgelig glade for, men det betyder, at hvis I vil være sikre på en stol på dagen, så vil vi anbefale, at I tilmelder jer nu.

Det med småt

Tilmelding er bindende. Et evt. afbud skal meddeles skriftligt til Mette på mes@adhd.dk. Ved afbud før den. 28. september hæfter man for 50% af prisen, ved afbud efter efter den 28. september hæfter man for det fulde beløb. Afbud til kurserne skal ske skriftligt og det skal bekræftes af ADHD-foreningen for at være gyldigt.

ADHD-foreningens kursussekretær kan kontaktes på telefon 70 21 50 55