Forårskonference med Kirsten Callesen mfl.

Information

12. april 2023 kl. 09:00 - 16:00

Fagfolk der arbejder med unge og voksne

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Download

2100.00 kr.

Vi er rigtig tit blevet spurgt, om vi vil stille skarpt på kombinationen af autisme og ADHD/ADD? Det vil vi meget gerne og det gør vi på forårskonferencen den 12. april.

Her kan I suge til jer fra en af de mest efterspurgte, da hun er lidt af en ekspert på området, og I kan helt sikkert nikke genkendende til navnet  – Kirsten Callesen. Men der er selvfølgelig meget mere på programmet.

Blandt andet dem vi kalder de nye unge og voksne. Det er mennesker, der gennem år tilsyneladende klarer sig godt. De består deres ungdomsuddannelse, de kommer på en videregående uddannelse og nogle af dem gennemfører uddannelsen og får jobs. Men bag det hele er det samtidig mennesker, der i den grad mistrives, da de konstant er på overarbejde og derfor ender med at blive virkelig syge. Men hvorfor er det svært at forstå for os andre? Hvordan kan vi spotte dem? Og hvordan kan vi støtte dem, så de ikke ramler ud over kanten?

Det ved vores programchef Tine Krista Hedegaard en ting eller to om, og vi er ret sikre på, at det bliver lidt af en øjenåbner, når hun går på scenen.

I kan også se frem til psykiater Charlotte Jokumsen, der stiller skarpt på de oversete piger og kvinder med ADHD/ADD, som hun i øvrigt snart er aktuel med en helt ny bog om. For hvorfor ser vi dem først, når de har angst, depression eller en spiseforstyrrelse?

Sidst men ikke mindst runder vi konferencen af med en god panelsnak. Og en af dem I kan glæde jer til er Sine Seier Bruun. I kender hende måske fra artikler på DR? Her fortæller hun om, hvordan hun udviklede et enormt selvhad, fordi hun syntes, at hun var så dårlig til at leve. Men også om, hvordan hun følte en enorm lettelse, da hun i en alder af 44 får diagnosen ADD. Og under panelsnakken bliver der selvfølgelig masser af plads til gode spørgsmål fra jer.

Fokus for forårskonferencen er, hvordan forstår vi det, vi ser?  Og hvordan vi kan blive endnu bedre til at støtte unge og voksne med ADHD/ADD, så de lykkes med det, de ønsker? Vi tør godt sige, at det på alle fronter bliver inspirerende. At der vil være masser at lære. Og at det hele bliver dejligt brugbart.

Mere end halvdelen af pladserne er væk

Vil I være sikre på en stol i salen, kan I med fordel tilmelde jer hurtigst muligt, da størstedelen af pladserne er væk.

Det med småt

Tilmelding er bindende. Et evt. afbud skal meddeles skriftligt til Mette på mes@adhd.dk. Ved afbud før den. 12. marts hæfter man for 50% af prisen, ved afbud efter efter den 12. marts hæfter man for det fulde beløb. Afbud til kurserne skal ske skriftligt og det skal bekræftes af ADHD-foreningen for at være gyldigt.

ADHD-foreningens kursussekretær kan kontaktes på telefon 70 21 50 55