Workshop med åndedrætsøvelser ved Christa Hyrup

Information

25. juni 2024 kl. 19:00 - 21:00

Kedelhuset
Fredensvej 12B
3400 Hillerød

100 kr.

25 kr.

Workshoppen er god til dig, der har udfordringer med stress/tankemylder, angst og depression.
Vi kommer ned i kroppen i øvelser, der kræver koncentration og fysik undervejs og dette udfordrer et mønster med tankemylder.
Når vi skaber sansning og kropslige oplevelser, er det med til at berolige nervesystemet og stilne tankerne.
Vi skal altså ikke “tænke tankerne væk”. Alle kan være med.
Workshoppens/foredragets indhold;
Introduktion om vigtigheden af et godt hverdagsåndedræt og hvad er dét?
❤️‍🔥 Vi vækker og skaber kontakt til kroppen og kommunikation fra krop til hjerne (tovejs-kommunikation er vigtig)
❤️‍🔥 Vi støtter vilkårene for det autonome åndedræt (kropsholdning, tungestilling og næseånding)
❤️‍🔥 Vi forløser spændinger i muskel- og bindevæv samt led og får adgang til ro-systemet (nervesystemets parasympatikus)
❤️‍🔥 Vi styrker knogler, led og muskler
❤️‍🔥 Vi får adgang til skaberkraften inde i os, vores unikhed og kærlige kerne – selvkærligheden og passionen
❤️‍🔥 Vi træner bevidsthed på kroppen (spørg og lyt efter svar)
Du guides i øvelser som kan implementeres som nye, beroligende rutiner i hverdagen efterfølgende.

Christas baggrund:

Oprindeligt er Christa sprogligt uddannet med en bachelor i tysk og spansk. Efter endt uddannelse tog hun direkte til nye eventyr i Spanien og har siden beskæftiget sig i mange forskellige brancher og roller, som det multipassionerede menneske, hun er. Fx som grafiker, indrammer af kunst, projektleder, recruiter, jobkonsulent og rådgiver.

Ansættelser som har været både spændende, udviklende og udfordrende, også personligt med Christas stærke sans for retfærdighed, dybe følelser og en lang læring i at være mere selvkærlig i tanker og adfærd.

Christa har siden november 2022 haft firmaet Talenter i Spil, hvor hun hjælper mennesker med forskellige oplevelser af mistrivsel. Her arbejder hun kognitivt med at belyse, hvilke arbejdsforhold og opgaver, der er drænende og energislugende og hvilke, der tilfører energi og er gavnlige for udfoldelsen af unikke potentialer og talenter.

Desuden har Christa et åndedrætsunivers, hvor hun er facilitator både i samtale og i den fysiske åndedrætstræning, hvor hun guider øvelser til at slippe spændinger i krop og sind. Åndedrættet har direkte indvirkning på vores fysiske og mentale velbefindende og skaber nye muligheder.

Christa er sendiagnosticeret med ADD og hun mærker, at hendes arbejde er vigtigt ift. mennesker med ADD/ADHD, der ofte har en historik med stor usikkerhed, forkerthedsfølelser, skuffelser, skift og tankemylder samt udfordringer med at mærke sig selv for lidt/”for meget”.

Christa motiveres af at være med til at skabe en verden, hvor hver enkelt af os træner at sanse og mærke vores krops signaler og finder glæde ved de unikke talenter, vi har – og bringer dem til udtryk med lethed, mening og glæde.

Christas oplæg stræber mod at give os en ny forståelse for det redskab, vi alle har lige ved hånden; nemlig åndedrættet og hvilken kæmpe ressource det er. Vi guides ind i øvelser, vi kan bruge i hverdagen. Øvelser, som kan hjælpe med at skrue ned for tankemylder, ængstelse og stress – og op for nærvær, tillid og selvkærlighed.