Skovtur med ADHD Foreningen Nordsjælland

Information

13. juli 2024 kl. 12:00 - 16:00

Alle

Multebjerg Shelterplads

Tag med på en dejlig skovtur lørdag den 13. juli fra kl. 12.00 til ca. kl. 16.00. Vi mødes kl. 12.00 på Kagerup Station.

Arrangementet er for voksne og børn, men voksne uden børn er også velkomne. Medlemmer af ADHD foreningen har førsteprioritet.

Vi byder på grillede pølser med tilbehør til frokost. Der er mulighed for at bage snobrød og skumfiduser og poppe popcorn over bålet. Husk drikkevarer til eget forbrug og gerne rigeligt, da der ikke er adgang til vand. Vi medbringer dog ekstra vand :-). Der er skovtoiletter med privatliv. Vi byder også på en kop kaffe og lidt sødt til.

Dagen byder på lege og hygge omkring bålet. Er du spejder, så tag gerne din lommekniv med og snit en pind.

Skovturen finder sted på Multebjerg Shelterplads Gribskov, Multebjerg Shelterplads | udinaturen.dk, ca. 2,5 km fra Kagerup station, hvor man kan parkere. Der er efter forudgående aftale mulighed for for gangbesværede og små børn at blive kørt ind til Multebjerg Shelterplads og retur.

Man kan med fordel komme med toget og tage sin cykel med 🙂

Hunde er velkomne, hvis de holdes i snor og kan med andre hunde.

Husk at tilmelde jer via tilmeld nu knappen. Og hvis I ikke kan komme alligevel, så hører vi rigtig gerne fra jer på mail nordsjaelland@adhd.dk.