Bullet Journal – Et organiseringssystem

Er du klar til at tage styringen over din hverdag og skabe noget fantastisk? Ønsker du at opnå struktur, klarhed og produktivitet, der passer til dine unikke behov? Gør op med rod og forvirring med en metode, der passer til DIT unikke tankesæt.

Hold fast på dine blyanter, for vores Bullet Journal Workshop er her for at tage din planlægning til et helt nyt niveau!

Information

28. oktober 2023 kl. 10:00 - 16:00

Folkehuset Skejby
Skelagervej 33
8200 Aarhus N

450 kr.

300 kr.

Bullet Journal bliver kaldt det analoge system til den digitale tidsalder. Metoden, som tager udgangspunkt i en notesbog og en pen, er udviklet af Ryder Carroll, som selv har ADHD. Han udviklede metoden med udgangspunkt i eget liv og egne udfordringer. Siden har mange taget metoden til sig (både mennesker med og uden ADHD), fordi den er meget mere end et kalendersystem. Carroll kalder selv metoden et produktivitetssystem, som giver dig mulighed for at tracke fortiden, skabe orden i nutiden og planlægge fremtiden.

På workshoppen gennemgås principperne bag ”Bullet Journal” og deltagerne får lov til at arbejde med at udforme egne designs. Undervejs udveksler vi erfaringer og underviseren giver gode råd til, hvordan ”Bullet Journal” kan anvendes og vedligeholdes.

Vi er begejstrede for at introducere jer til vores enestående oplægsholder for den kommende Bullet Journal workshop, Betina Mozart-Mørk. Betina bringer en rigdom af erfaring med sig, og med en baggrund som både erfaren bruger og engageret underviser i bullet journaling, har vores oplægsholder mestret kunsten at finde balance mellem kreativitet og produktivitet og vi er både begejstrede og glade for at Betina har afsat en hel dag til os.

Glem kedelig klasseundervisning, det her bliver sjovt.

Tilmelding foregår via linket HER