ADHD hos mænd og deres børn

Ved hjælp af en større forståelse for fædrenes egen ADHD og familiens behov, og evne til at håndtere de udfordringer, som der måtte være her, er det muligt for fædrene at blive mere omsorgsfulde i forhold til sig selv og bedre forældre, hvilket styrker familien og dermed omgivelserne og samfundet.

Information

17. august 2024 kl. 09:30 - 16:00

Diakonhøjskolen
Lyseng Alle 15H
8270 Højbjerg

500 kr.

300 kr.

• Forståelse af deres egen ADHD:
Fædre med ADHD kan have gavn af at lære mere om deres egen ADHD og hvordan det påvirker deres adfærd og følelser. Dette kan hjælpe dem med at identificere og håndtere udfordringer, de kan støde på som forældre.

• Struktur og rutiner:
Både børn og voksne med ADHD kan have svært ved at opretholde struktur og rutiner, men det kan være særligt vigtigt for børn med ADHD. Fædre med ADHD kan have gavn af at lære strategier til at oprette og opretholde en rutine, der fungerer for hele familien.

• Opdragelse af børn med ADHD:
Fædre med ADHD kan have en unik forståelse af, hvad deres børn går igennem, hvis de også har ADHD. Men det kan stadig være udfordrende at opdrage børn med ADHD. Fædre kan have brug for at lære strategier til at håndtere adfærd og følelser hos deres børn og støtte deres børns succes i skolen og andre områder af deres liv.

• Selvomsorg:

At være en forælder kan være udfordrende, og det kan være endnu mere udfordrende for fædre med ADHD. Fædre med ADHD kan have gavn af at lære selvomsorgsstrategier, såsom selvkontrol, pauser og god søvnhygiejne, for at hjælpe dem med at håndtere stress og holde sig sunde og raske.

Midler:

Kurset vil være bygget op af lærerstyret undervisning, fædrenes egne historier og erfaringer samt arbejde i grupper.

Mål med kurset:

At skabe bevidsthed om de udviklingsområder der måtte være, for en far med ADHD. At få færdigheder til at håndtere sig selv med selvomsorg, og samtidig kunne håndtere sit forældreskab på en måde, der er tilpasset de behov, der er i familien og i samarbejdet med den øvrige familie, venner og institutioner.

TILMELD DIG HER