ADHD Børn og konflikter

Information

21. marts 2023 kl. 18:30 - 21:00

Pedervænge Sygehusvej 25
4600 Køge

 

Om Foredraget:

 

Børn gør det godt når de kan . . .

Mange familier et eller flere børn har ADHD, oplever flere udfordringer i hverdagen. Konflikt niveauet kan være højt i familien og omgivelserne, venner og familie kan have svært ved at forstå, hvad der foregår, hvilket forældrene føler sig presset af.

I dette oplæg stiller Jenny Bohr skarpt på, hvad ADHD er og hvordan det kan komme til udtryk samt hvordan vi bedst kan forstå og hjælpe børnene og deres familier, til at komme mere i trivsel.

Program:

  • Hvad er ADHD og hvordan kan det komme til udtryk?
  • Hvordan kan vi bedst forstå og hjælpe?
  • Konflikter, konflikt håndtering og forebyggelse
  • Positivopmærksomhed en vej til bedre trivsel
  • Konkrete ideer i dagligdagen

 

Tag bedsteforældre, anden familie og vennerne under armen og kom alle sammen, så I kan dele en fælles oplevelse og måske en ny fælles forståelse, af de udfordringer der kan være når et eller flere børn har ADHD.

 

Jenny Bohr er uddannet lærer, Master i Specialpædagogik og Advanced trainee i Samarbejdsbaseret Problemløsning på MIT, Boston Mass. Jenny har specialiseret sig i ADHD og andre kog-nitive forstyrrelser. Hun arbejder både med børn/unge og deres familier, og har de senere år fungeret som inklusionskonsulent for talrige skoler og institutioner. Herudover holder Jenny kurser og foredrag over hele landet, for både fagfolk og pårørende, og hun har skrevet bøgerne ”Problemløsende inklusion” og ”Samarbejdsbaseret problemløsning”.

 

Jennys foredrag er aldrig kedelige og det er altid muligt at gå hjem med praktiske værktøjer, der er lige til at gå til.

 

ADHD-foreningens medlemmer har gratis adgang. Ikke medlemmer 50 kr

Forplejning kaffe/the mm.

Tilmelding til SMS til 21810177.

Oplys medlemsnummer ved tilmelding