Netværksdag for unge (18-30 år)

Information

05. november 2023 kl. 10:00 - 15:00

Unge mellem 18 og 30 år der har lyst til at møde andre unge med ADHD/ADD.

ADHD-foreningen
Pakhusgården 50
5000 Odense.

Der er desværre ikke flere pladser på dette kursus, men du kan blive skrevet på venteliste.

0.00 kr.

Formål
På netværksdagen kommer du til at møde andre unge fra hele landet!
Temaet for dagen er livsstil og formålet er at erfaringsdele og få inputs igennem oplæg og fortællinger der måske kan gøre dig klogere og mere nysgerrig på, hvad en god livsstil er for lige netop dig. På programmet for dagen er bl.a. oplæg fra en af vores førstehåndsfortællere, oplæg og samtaler om livsstil (herunder kost, motion, søvn og energiforvaltning), mulighed for at prøve mindfulness, erfaringsudveksling og chance for at give hinanden gode råd med på vejen i livet med ADHD/ADD.

Derudover skal vi hygge os og lære hinanden at kende på krys og tværs!

Der vil være kaffe og en let frokost.

Tilmelding
Der kræves tilmelding for deltagelse i arrangementet.

 

Facilitatorer på dagen

Sofie Astrid Olsson
Sofie er projektleder i ADHD-foreningen. Derudover underviser hun på skoler, efterskoler og uddannelsesinstitutioner samt udøver rådgivning og afholder kurser. Sofie er Cand.scient i Idræt og Sundhed og har pædagogisk erfaring i arbejdet med børn og unge på specialområdet.

 

Tine Krista Hedegaard

Tine er fagchef og programleder på voksenområdet i ADHD-foreningen. Tine har stor erfaring som underviser og rådgiver på voksenområdet. Tine er uddannet Cand.mag. og Master i socialt entreprenørskab. Hun er certificeret R&R2-ADHD Trainer (Kognitivt Adfærdstræningsforløb) og har en grunduddannelse i kognitiv terapi og metode.