Bedre søvn – workshop for unge med ADHD/ADD

Information

03. december 2023 kl. 10:00 - 14:00

Unge med ADHD / ADD i alderen 18-30 år.

ADHD-foreningen
Pakhusgården 50
5000 Odense C

0.00 kr.

Mange unge med ADHD/ADD kender til søvnvanskeligheder. For nogle handler det om døgnrytme og at man har svært ved at finde ro, når man skal sove. For andre er udfordringen, at deres søvn er urolig, afbrudt eller at de simpelthen sover for lidt.

Dårlig søvn påvirker alle menneskers funktion negativt, men for mennesker med ADHD/ADD er god søvn særligt vigtigt, fordi de i forvejen kan være udfordret på de eksekutive funktioner.

Derfor holder ADHD-foreningen en workshop om søvn for unge med ADHD/ADD.

Om workshoppen
På workshoppen bliver deltagerne indledningsvist præsenteret for de kendte udfordringer med søvn og deres forbindelse til ADHD/ADD og der bliver mulighed for at udveksle erfaringer blandt deltagerne.

Herefter introduceres deltagerne for en række tilgange og strategier til at forbedre søvn og døgnrytme. Deltagerne får mulighed for at bidrage med deres egne strategier – og dermed lade sig inspirere af andre tilgang.

Afslutningsvis arbejder deltager med at formulere deres individuelle strategi og en plan for, hvordan de vil arbejde med deres egne søvnudfordringer.

Underviser og facilitator

Tine Krista Hedegaard
Fagchef og programleder på voksenområdet i ADHD-foreningen. Tine har stor erfaring som underviser og rådgiver på voksenområdet. Tine er uddannet Cand.mag. og Master i socialt entreprenørskab. Hun er certificeret R&R2-ADHD Trainer (Kognitivt Adfærdstræningsforløb) og har en grunduddannelse i kognitiv terapi og metode.