SUP-board for voksne 30+

Vi er glade for at kunne invitere dig til vores SUP (Stand Up Paddle) introduktionskursus, som afholdes den 26. juni. Dette kursus er en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med SUP-sporten i et trygt og lærerigt miljø.

Kursusindhold:

Vi starter kurset med en gennemgang på land, hvor vi vil tale om det nødvendige udstyr, sikkerhedsforanstaltninger og de grundlæggende padleteknikker. Denne del varer ca. 30 minutter og vil give dig en solid forståelse af, hvad SUP indebærer, og hvordan du kan navigere sikkert og effektivt på vandet.

Efter introduktionen på land vil vi tage ud på vandet, hvor du får mulighed for at omsætte din nye viden til praksis. Vi øver de basale padle- og sikkerhedsteknikker, som vil sikre, at du føler dig tryg og kompetent på dit SUP-board. Derudover bliver der også tid til sjove aktiviteter og teambuilding-øvelser, som vil gøre din oplevelse både lærerig og underholdende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores SUP introduktionskursus og til at dele denne spændende sportsgren med dig.

Tilmeld dig på mail: soenderborg@adhd.dk

-Det er først til møllen, da der kun er plads til max 8 personer.

 

Information

26. juni 2024 kl. 19:00 - 21:00

Voksne

Marina Alle 12. 6400 Sønderborg.

Praktisk information:

Vi sørger for våddragt 🙂

-Beklædning: Medbring badetøj, som du kan have på under våddragten.

-Omklædning: Der er separate omklædningsrum til mænd og kvinder, som du frit kan benytte.

Medbring: Husk en drikkedunk med vand og et godt humør! -Tilmelding: senest d 19. juni

 

-Sted: Marina Alle 12. 6400 Sønderborg. Ved Blåflags huset.