Kost og ADHD Mandag den 040324 kl.18,30

Det vi spiser, og den måde vi lever på, påvirker vores psyke. Til dette foredrag får du viden om, hvordan kosten påvirker hjernen.

Karen Nørby vil fortælle om koblingen mellem fordøjelsen, tarmbakterier og vores hjerne. Du vil høre om, hvordan vi nære vores nerveceller og hjælper vores krop med at danne signalstoffer, som skaber ro, glæde og fokus. Gennem aftenen fortæller Karen om familier og institutioner, som arbejder med kosten. Du præsenteres for en enkel og overskuelig trin for trin model, så I kan starte, hvor I er. Foredraget giver også inspiration til dagligdags mad, der kan tilberedes med varer fra et almindeligt supermarked.

 

Til foredraget bliver du klogere på…

  • Teori og forskning inden for kost og udviklingsforstyrrelser
  • Samspillet mellem fordøjelsen og vores hjerne
  • Hvilke fødevarer, der er optimale for en sund og rolig hjerne

 

Karen Nørby er ernæringsterapeut og har specialiseret sig i kost og psyke. Hun er forfatter til flere bøger om kost og ADHD. Hun rådgiver private, institutioner og kommuner gennem individuel kostvejledning, kurser og foredrag. Karen udbyder også en efteruddannelse, der giver dybdegående viden om sammenhængen mellem kost og udviklingsforstyrrelser.  Læs mere på www.karennorby.dk

Information

04. marts 2024 kl. 18:30 - 20:30

alle

Pedersvænge
Sygehusvej 25
4600 Køge

100 kr.

0.0 kr.