Hvem er jeg nu?

Informationsmøde om Personligt udviklingsforløb for kvinder m. sent udredt ADHD

Information

02. september 2024 kl. 19:00 - 21:00

Kvinder

Station 5762, Vester Stationsvej 2, Vester Skerninge på Sydfyn

“Hvem er jeg nu?” er arbejdstitlen på et nyt personligt udviklende gruppeforløb, der udbydes af ADHD FYN.

Forløbet er målrettet kvinder med sent udredt ADHD, der ofte har kæmpet i årevis med udfordringer, stress og energiforvaltning mv. uden at kende den skjulte ADHD/ADD-faktor i ligningen.

Målet med forløbet er at tilbyde følgeskab, inspiration, håb og støtte – både gennem konkrete øvelser og gennem gruppens solidariske fællesskab. Gennem oplæg, kreative øvelser, samtaler og egen refleksion arbejder vi med energiforvaltning, selvregulering, mestringsstrategier, talenter og måder at sætte egne værdier, styrker og ressourcer i spil i hverdagen – og i dine relationer, samarbejde og kommunikation. Vi arbejder med krop og nervesystem med yoga, åndedrætsøvelser, øvelser i self-compassion, sang, bevægelse og væren i natur for at styrke din selvomsorg og kontakt til dig selv.

 

Forløbet indeholder 5 workshops og 5 netværksmøder. Møder og workshops afholdes hos Susanne Clausen Riis i Balancekunst og i aktivitetshuset på Station 5762. Begge lokationer er i Vester Skerninge på Sydfyn.

De 5 workshops er fra kl. 10-16.30 på lørdage, og de 5 netværksmøder på mandage fra kl. 17-20.

 

Få mere at vide – informationsmøder

Vi afholder gratis informationsmøde mandag d. 2. september og mandag d. 7. oktober kl. 19-21,
Station 5762, Vester Stationsvej 2, Vester Skerninge på Sydfyn. For interesse-tilkendegivelse og forhåndstilmelding samt mere information kontakt projektleder Tina Kragh Rusfort, tina@kreativfordybelse.dk, tlf. 2347 3149.

 

Personligt medlemskab af ADHD-foreningen koster 300,- kr. pr. år. Du kan melde dig ind her: https://adhd.dk/adhd-foreningen/foreningen/

Projektet er finansieret af midler fra