Efterårskonference Kirsten Callesen mfl.

Information

26. oktober 2023 kl. 09:30 - 15:30

Fagfolk der arbejder med børn og unge

Scandic Copenhagen
Vester Søgade 6,
1601 København V

2390 kr.

Oplev Kirsten Callesen

Arbejder du med børn og unge? Så sæt allerede nu et kryds i kalenderen den 26. oktober. Kirsten Callesen går nemlig på scenen igen for ADHD-foreningen.

Og når vi skriver igen, så er det fordi, at hun indledte vores forårskonference for 300 deltagere, der arbejder med voksne med ADHD/ADD.

At hun er en af Danmarks førende eksperter, er der ingen tvivl om, og deltagerne gav hende helt fantastiske evalueringer:


Kirsten Callesen var fænomenal

Eminent dygtig, og jeg ønsker kun at høre mere fra hende

 

Den 26. oktober stiller hun skarpt på, hvad lighederne og forskellene er på ADHD og autisme? Hvordan påvirker diagnoserne børn og unges liv og udvikling? Er der et indre samarbejde? Eller modarbejder diagnoserne hinanden? Hvilke styrker er der forbundet med diagnoserne? Og hvordan kan vi hjælpe børn og unge, så de kommer godt igennem hverdagen og livet?

Men det handler også om belastningsreaktioner. For rigtig mange børn og unge har ledsagende diagnoser som angst, depression, OCD, selvskade og spiseforstyrrelser, og derfor går vi i dybden med de metoder, I kan bruge i arbejdet med belastede nervesystemer.

Og som Kirsten siger: Det handler om at give jer ny viden, men i den grad også om at give jer nye værktøjer. Så en del af oplægget vil bestå af konkrete øvelser.

Skal I med? Vores konferencer har det med at blive hurtigt udsolgt, men I kan allerede nu sikre jer en stol i salen. Udover Kirsten Callesen er der selvfølgelig meget mere på programmet. Mere herom senere.

Det med småt

Tilmelding er bindende. Et evt. afbud skal meddeles skriftligt til Mette på mes@adhd.dk. Ved afbud før den 26. september hæfter man for 50% af prisen, ved afbud efter efter den 26. september hæfter man for det fulde beløb. Afbud til kurserne skal ske skriftligt og det skal bekræftes af ADHD-foreningen for at være gyldigt.

ADHD-foreningens kursussekretær kan kontaktes på telefon 70 21 50 55