Efterårskonference Kirsten Callesen mfl.

Information

26. oktober 2023 kl. 09:00 - 16:00

Fagfolk der arbejder med børn og unge

Scandic Copenhagen
Vester Søgade 6,
1601 København V

Download

2390 kr.

Oplev Kirsten Callesen

Det går stærkt med tilmeldingerne til vores efterårskonference den 26. oktober. Og det er der ikke noget at sige til – her kan I blandt andet se frem til, at Kirsten Callesen går på scenen. Sidst hun gjorde det, sagde deltagerne:


Kirsten Callesen var fænomenal

Eminent dygtig, og jeg ønsker kun at høre mere fra hende

 

At hun er en af Danmarks førende eksperter, er der ingen tvivl om, og på konferencen stiller hun skarpt på: Hvad er lighederne og forskellene på ADHD og autisme? Hvordan påvirker diagnoserne børn og unges liv og udvikling? Er der et indre samarbejde? Eller modarbejder diagnoserne hinanden? Hvilke styrker er der forbundet med diagnoserne? Og hvordan kan vi hjælpe børn og unge, så de kommer godt igennem hverdagen og livet?

Men det handler også om belastningsreaktioner. For rigtig mange børn og unge har ledsagende diagnoser som angst, depression, OCD, selvskade og spiseforstyrrelser, og derfor går vi i dybden med de metoder, I kan bruge i arbejdet med belastede nervesystemer.

Som Kirsten siger: Det handler om at give jer ny viden, og i den grad også om at give jer nye værktøjer. Så en del af oplægget vil bestå af konkrete øvelser.

Ved I, hvad tilknytningstryghed er?

Børne- og ungepsykiater Pernille Darling stiller skarpt på begrebet i denne session. For alt for mange børn og unge med ADHD/ADD har ikke tilknytningstryghed med sig i bagagen, da de har oplevet mange nederlag. Og det har afgørende betydning for den måde, de kommer til at gå gennem livet på.

Sidst men ikke mindst kan I se frem til vores formand Manu Sareen. I hans bog Der er alt for meget i hoved får børn og unge med ADHD/ADD for første gang en stemme. Og vi kan afsløre, at det er ret så rørende og ret så tankevækkende.

Mere end halvdelen af pladserne er væk

Skal I med? Vores konferencer har det med at blive hurtigt udsolgt, og halvdelen af pladserne er væk. Men I kan allerede nu sikre jer en stol ved at tilmelde jer her på siden.

Det med småt

Tilmelding er bindende. Et evt. afbud skal meddeles skriftligt til Mette på mes@adhd.dk. Ved afbud før den 26. september hæfter man for 50% af prisen, ved afbud efter efter den 26. september hæfter man for det fulde beløb. Afbud til kurserne skal ske skriftligt og det skal bekræftes af ADHD-foreningen for at være gyldigt.

ADHD-foreningens kursussekretær kan kontaktes på telefon 70 21 50 55