Generalforsamling 2024 – ADHD Foreningen – Lokalafdeling Midt-Østjylland

Generalforsamling 2024, efterfulgt af foredraget: “ADHD/ADD og gaming”

Kom med til årets generalforsamling, hvor du bl.a. har mulighed for at komme med ønsker om foredrag eller arr. for det kommende år.

Information

10. februar 2024 kl. 09:30 - 15:00

Alle med interesse for eller medlemskab af lokalafdelingen

Folkehuset Vejlby
Vikær Toften 6
8240 Risskov

Download

Så ligger invitationen helt klar til vores kommende generalforsamling, alle detaljer er på plads, og vi fra lokalbestyrelsen ser frem til at dele vores viden fra det forgangne år med jer medlemmer.
Det eneste vi mangler nu er at du melder dig til. 😊
Kom og hør på vores fortælling om foreningens virke, vores lokale arrangementer og om vores visioner for aktiviteter i det kommende år.

Vi er en lille lokalbestyrelse med højt til loftet og plads til forskelligheder. Vi har plads til flere i bestyrelsen, både som medlem og som suppleant.
Vi vil rigtig gerne sikre de gode aktiviteter i lokalafdelingen, og rækker derfor hånden ud med håbet om at en eller flere har lyst til at være med.

Selvfølgelig er der også plads til dig som bare gerne vil høre om hvad vi laver og om hvad vi drømmer om uden at blive valgt.

Oven i hatten får vi alle et spændende foredrag med som en del af vores generalforsamling.
Overskriften er ”ADHD/ADD og gaming”
ved familiebehandler og
specialpædagogisk vejleder
Daniel Maagaard Larsen

Tilmelding til generalforsamlingen foregår via linket HER
Inde på tilmeldingssiden kan du også finde dagsorden til generalforsamling samt information om det spændende foredrag der følger med når generalforsamlingen er slut og vi har spist frokost.