Café Vestsjælland

Tirsdag i ulige uger har vi åben, for alle også familier med mindre børn, du har selv ansvaret for dit/dine barn/børn når du er i ADHD café Vestsjælland.

 

Information

13. februar 2024 kl. 15:00 - 20:00

Familer, unge og voksne

Hovedgaden 38
4420 Regstrup
(Spejderhytten)

Alle, der har ADHD inde på livet er velkomne.
Flere oplysninger og tilmelding i Facebookgruppen: ADHD Cafe Vestsjælland
eller på mail

Vi åbner kl 15 hvor der er kaffe og småkager/frugt, vi er altid mindst 2 frivillige når vi åbner.
Nogle gange kommer der mange, andre gange er vi ikke så mange, nogle kommer når vi åbner, andre kommer senere, nogle er der hele dagen andre er det et par timer, fælles for alle der kommer i ADHD caféen er, at vi har et ønske om at møde andre der kender til en hverdag med ADHD på den ene eller anden måde.
Vi sidder og snakker, på kryds og tværs om alt mellem himmel og jord, det kan både være om udfordringer hjemme ,eller i skolen eller på arbejde, det kan også være hvad der rører sig i verden. Nogle gange laver vi forskellige kreative ting andre gange drikker vi bare kaffe og hygger.
når man kommer først gang er der altid en der er klar til at tage imod og vise rundt i hytten 😊
man er altid velkommen til at bringe et emne op hvis der er noget man gerne vil snakke om 😉
kl 18.00 servere vi aftensmad, for et mindre beløb, hvis du har lyst til at spise med skal du tilmelde dig senest kl 12 på dage.
Gratis entré, aktiviteter, kaffe, the, saft, frugt mm.
Skal man være medlem af ADHD-foreningen, for at komme i cafeen? Nej, det skal du ikke, alle er velkommen. Men det ville være dejligt, hvis man er medlem, da vi altid har brug for flere.