Energiforvaltnings-workshop

Information

29. april 2023 kl. 10:00 - 14:00

Unge med ADHD/ADD

Frivilligværket
Kirketorvet 2A
8900 Randers

0.00 kr.

Workshop for unge med ADHD/ADD

 

Man kan godt kalde ADHD/ADD for et energi-handicap, for mange kæmper netop med at finde overskuddet og energien til alt det, som hverdagen kræver.

Når hjernen er på overarbejde med at forholde sig til sanseindtryk, skabe overblik, holde fast i planen og hæmme impulser, så bliver man træt hurtigere end andre.

Derfor kan der være brug for at blive mere bevidst om hvor og hvordan man bruger energien, så man sikrer at der er energi til det væsentlige i hverdagen.

På denne workshop præsenteres et redskab til at skabe overblik over energiforbruget og skabe en mere hensigtsmæssig forvaltning af energien. Vi arbejder ud fra en tanke om, at du hver dag kun har en vis mængde energi til rådighed.

I stedet for at jagte energigivende aktiviteter, så arbejder vi her med at forvalte den energi, som er til rådighed, på en bedre måde. At lave et energiregnskab med en bedre balance mellem indtægter og udgifter.

 

Program

10.00-10.30    Velkommen på workshop

Præsentation af underviser og program

Præsentationsrunde – deltagere

10.30-12.00    Oplæg om energiregnskabet

Hvad er energiregnskabet?

Hvad kan det give dig i hverdagen

Hvordan bruges og struktureres det?

 

Kort pause ca. midtvejs i oplægget

 

12.00-12.30    Frokost

 

12.30-13.45    Workshop – Individuelt arbejde med energiregnskabet

 

13.45-14.00    Fælles afslutning

 

 

Underviser/facilitator:

Tine Krista Hedegaard
Fagansvar og programleder på voksenområdet i ADHD-foreningen. Tine har stor erfaring som underviser og rådgiver på voksenområdet. Tine er uddannet Cand.mag. og Master i socialt entreprenørskab. Hun er certificeret R&R2-ADHD Trainer (Kognitivt Adfærdstræningsforløb) og har en grunduddannelse i kognitiv terapi og metode.