fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

ADHD-foreningen

Hvad er ADHD-foreningen?

I ADHD-foreningen arbejder vi for at forbedre forholdene for mennesker med ADHD/ADD og deres pårørende

Hvorfor os?

Når bare rammerne er der, rykker mennesker med ADHD. Ofte mere end de selv og andre troede muligt. Derfor har vi dedikeret vores arbejde til at ruste dem. Så det er dem og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet. Lad os sammen gøre ADHD til håb og handlekraft. Fra mennesker med ADHD til deres pårørende. Over professionelle og politikere. Til foreningens frivillige og ansatte.

Hvordan arbejder vi?

Det er nødvendigt at engagere vidt og bredt, når mennesker med ADHD skal lykkes med det, de ønsker. Derfor arbejder vi helhjertet og helhedsorienteret. Vores fundament er stor viden om ADHD og de mennesker, der er berørt. Men vores tilgang er, at det ikke er viden, der virker. Det er det, vi bruger den til.

Hvad tilbyder vi?

Vi ved, at netværk, rådgivning og redskaber gør en verden til forskel for dem, der har ADHD og deres pårørende. Og at professionelle har stort udbytte af vores konferencer, undervisning og guidelines. Politisk arbejder vi med to mål: Fremme ressourcerne til ADHD og sikre, at lovgivningen tager højde for ADHD-berørte. Desuden deltager vi i udvikling og forskning. Og formidler ADHD nuanceret og positivt.

Vores baggrund

Stærkt formål, flad struktur og høj medbestemmelse. Det er ADHD-foreningen. Sådan har det været i over 40 år. Hver dag støtter vi stadigt flere ADHD-berørte. Det er kun muligt i kraft af vores omkring 200 frivillige ildsjæle og 5.000 medlemmer. Samt vores politiske og økonomiske støtter i samfundet.

Tak, fordi I gør ADHD til håb og handlekraft sammen med os. Så endnu flere kan gøre det samme.

Læs ADHD-foreningens vedtægter her

 

ADHD-foreningen mener…

  • Alle med ADHD har ret til et værdigt liv, hvorfor ADHD-foreningen involverer sig i samfundsmæssige og politiske debatter for at skabe lige forhold for alle.
  • Alle med ADHD skal have adgang til en tidlig og forebyggende indsats, hvorfor ADHD-foreningen arbejder for tilgængelige løsninger, brugerne selv kan anvende rettidigt.
  • Kognitiv tilgængelighed skal være en selvfølge både i hjemmet, daginsitutionen, skolen, på arbejdspladsen og i samfundet generelt, hvorfor ADHD-foreningen arbejder for, at dette placeres på lige fod med fysisk tilgængelighed.
  • Vores arbejde styrkes gennem frivilliges indsatser og partnerskaber, hvorfor ADHD-foreningen arbejder for at styrke den frivillige indsats og etablere stærke relationer.

Læs hele målsætningsprogrammet 2018-2020 her.

ADHD-foreningens historie

ADHD-foreningen blev startet i 1982. Dengang hed den ” Landsforeningen for Hyperaktive børn”. Det var Ida Andreasen, som tog initiativ til foreningen.

I 1988 nedlægges foreningen og genopstår som en ny forening “Den Danske Forening for MBD-børn”. Her opstår for første gang lokalafdelinger, nemlig to; en i øst og en i vest.

I 1997 sker der igen et navneskift denne gang til “DAMP-foreningen”. Og så i 2005 får foreningen det nuværende navn: “ADHD-foreningen”.

Du kan få et overblik over foreningens historie ved at klikke her.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen