Støt når du bruger strøm

Hos ADHD-foreningen har vi fokus på ADHD/ADD og hvad det indebærer af indre energi og aktivitet. Vi har ikke haft meget fokus på energi som sådan, og slet ikke strøm – lige indtil den dag vi mødte Forskel.

Brug grøn energi og støt ADHD-foreningen

Forskel tilbyder el, hvor du kan donere hele overskuddet fra dit strømforbrug direkte til ADHD-foreningen. Samtidig får du grøn strøm – uden, at det koster dig ekstra.

Forskels eneste indtjening er et abonnement på 19 kr. pr. mdr., som går til at dække administrationen og sikre, at de fortsat kan tilbyde deres koncept. Med strøm fra Forskel får du strøm fra vedvarende energikilder og bakker op omkring den grønne omstilling.

For en gennemsnitlig hustand, svarer det til en donation på 400 kr. årligt, og så får du endda et skattefradrag for hele donationen, som automatisk registreres på selvangivelsen. Den registrering klarer vi i samarbejde med Forskel.

Læs mere og skift elselskab her>>>

Er det svært at skifte?

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt at skulle skifte elselskab, men det er faktisk ikke svært. Alle må skifte, også dig, der bor i andel eller til leje. Og det er ganske gratis at skifte.

Du har måske prøvet at skifte telefonselskab? Det er lidt det samme. Du melder dig til hos Forskel og så ordner de resten. Du får en slutafregning fra det selskab, du er hos nu, og en ny fra Forskel næste gang det er tid at betale for din strøm. Det er nemt.

Risikerer jeg at stå uden strøm, mens jeg skifter?

Du kommer ikke til at mærke, at du skifter til Forskel, da der hele tiden vil være strøm i dine kontakter. Og tænk, hver gang du tænder for elkedlen eller TV’et, så støtter du ADHD-foreningen.

Er du klar?

Er du klar til, at din strøm skal være grøn? Og til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med ADHD/ADD, så skifter du elselskab her>>>

Er du lidt usikker?

Vil du gerne have en snak med de flinke folk hos Forskel, fordi der er noget, du er i tvivl om, så kan du ringe til dem på:

Tlf. 88 44 44 05
Man-tors: 09.00-15.00
Fredag: 10.00-13.00

Vi håber, at du har lyst til at bruge din energi på at gøre en forskel for mennesker med ADHD/ADD i Danmark. Tak. Hver en krone gør en forskel.

Læs mere og skift elselskab her>>>

Du kan læse mere om Forskel og konceptet her>>>

Forskel-logo-long-red