Shoppen

Kvinder med ADHD

- lær at favne dine forskelligheder og få et bedre liv

325,00 kr.

Af Sari Solden

Beskrivelse

Sari Solden øser af sin store, faglige viden, samtidig med at hun giver masser af praktiske råd til at klare en ofte kaotisk hverdag.

Bogen indeholder både mange eksempler, den enkelte kan spejle sig og konkrete anvisninger på emner som:

  • Hvordan du sikrer, at du får den rigtige diagnose
  • Hvordan du springer ud af skabet
  • Hvordan du lærer at omfavne din ADHD
  • Hvordan du skaffer dig hjælp og overskud til at klare hverdagen med familie, venner og arbejde
  • Hvordan du får øget selvværd og bearbejder din negative selvopfattelse

”Kvinder med ADHD” har været mange kvinders første skridt på vejen til at lære at leve bedre med ADHD (eller erkende, at de har diagnosen). Den har allerede vist sit værd for tusinder af kvinder i lande som USA, England, Japan, Tyskland og en række spansktalende lande, hvor den har gået sin sejrsgang.

Om forfatteren: Sari Solden er klinisk psykolog og psykoterapeut, og hun har selv ADHD. Hun arbejder i en privat praksis i Michigan, USA, og hun har arbejdet med voksne med ADHD siden 1980.
Sari Solden er uddannet på University of Michigan og har senere taget en mastergrad i klinisk psykologi på California State University. Hun er autoriseret par- og familieterapeut i Californien. Efter 20 år i Californien vendte hun tilbage til Michigan, hvor hun er født. Her er hun autoriseret til at yde psykologisk rådgivning.
Solden underviser professionelle behandlere i rådgivning af voksne med ADHD. Hun er en efterspurgt taler på både nationale og internationale konferencer om ADHD. Samtidig bidrager hun også hyppigt til udgivelser om dette emne. I 1996 fik Sari Solden en stor, prestigefyldt pris, som gives til en professionel behandler, der har ydet en særlig værdifuld indsats omkring ADHD.

Varenummer (SKU): 1364 Kategori: