Shoppen

Samtaleguide om ADHD, ADD og ASF

Til undervisere og SPS-givere

50,00 kr.

448 på lager

Beskrivelse

Download guide

Prisen dækker kun forsendelse, guiden kan downloades gratis. Hvis man ønsker at bestille 5 stk. eller mere, skriv til info@adhd.dk og få en pris.

Samtaleguiden er til underviser eller SPS-giver, der vil støtte elever med ADHD/ADD eller ASF (autismespektrumforstyrrelser) i deres uddannelse.

Guiden er bygget op om 8 emner. Hvert emne har en kort intro til underviser eller SPS-giver, dernæst følger øvelser og spørgsmål, som anvendes for at få eleven til at reflektere over emnet. Herefter er der forslag til strategier, som kan støtte eleven i de udfordringer, han/hun oplever. Underviser eller SPS-giver kan evt. kopiere disse til udlevering til eleven. Til slut er der en liste over inspirationsmateriale til eleven.

Guiden kan bruges som inspiration og som et opslagsværk, så underviser eller SPS-giver benytter sig af de emner, som er relevante for den enkelte elev.

Samtaleguiden er udarbejdet i forbindelse med projektet (i) en klasse for sig. Et projekt, hvor ADHD-foreningen og Frederikssund Gymnasium har udviklet

og afprøvet en uddannelsesmodel for studerende, der har ADHD og/eller ASF.

Projektet er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond.

Varenummer (SKU): 1671 Kategorier: ,