Shoppen

Sort bælte i forældreskab

- Bliv en god forælder i en familie med udfordrede børn

295,00 kr.

Af Lotta Borg Skoglund og Martina Nelson

Beskrivelse

Madvaner, søvnproblemer, skole, lektier, skærmtid, venner, søskendeskænderier, risikoadfærd. Der er meget at forholde sig til som forælder. Hver familie har sine egne unikke vilkår, og i familier, hvor et eller flere børn har ADHD, autisme eller lignende diagnoser, er forældreskabet ofte ekstra krævende. Det er som regel netop de udfordringer, som en neuropsykiatrisk diagnose i sig selv medfører, der gør det særlig svært at etablere rutiner.

Denne bog er til dig, der måske føler, at hverdagen med sådanne børn og unge er svær at navigere i. Her blandes forældres insider-perspektiv med de mest almindelige spørgsmål, forfatterne møder dagligt som henholdsvis psykiater og psykolog. Forældrenes egne tips og forslag suppleres med den nyeste viden fra forskningen og videnskabeligt baserede råd.

Dette er ikke en guide til at blive en perfekt forælder! Forfatternes håb er, at du vil finde tips og strategier til i samspil med dit barn at skabe et velfungerende familieliv med mere energi og glæde.

Bogen er målrettet alle forældre i familier, hvor en eller flere har en neuropsykiatrisk funktionsnedsættelse, f.eks. i form af en autisme- eller ADHD-diagnose. Men også lærere og pædagoger kan med stort udbytte bruge de mange råd og trick til at få hverdagen til at glide mindre konfliktfyldt.

Varenummer (SKU): 1663 Kategori: