Shoppen

Hvor hører jeg til, mor?

275,00 kr.

Af Tina Mai Nielsen

Beskrivelse

En historie fortalt af en mor til hendes søn.

Igennem opvæksten har mor skrevet dagbøger. Bøgerne er blevet til denne historie, hvori også hendes søn fortæller om episoder fra sin opvækst med blandt andet ADHD.

Bogen henvender sig til familier der har børn med særlige behov. Til fagpersonale i institutioner og kommuner – til forståelse af familiernes kamp.

Ligeledes henvender bogen sig til alle der har et barn, et andet familiemedlem eller en ven, da historien giver et godt indblik i de udfordringer, der kan være i livet med blandt andet ADHD.

Ydermere giver bogen inspiration til forældre om, hvordan de offentlige myndigheder gribes an samt til brugen af redskaber for en bedre og mere overskuelig hverdag i barndom- og ungdomslivet.

Uddrag af bogen:

..Du kunne eller ville heller ikke lade være med at kravle ind på teenagedrengenes værelser. En dag da jeg hentede dig, spurgte hun: Har du fået hans ører tjekket for nyligt!?
– Øh nej – det har jeg ikke, svarede jeg undrende, for du havde aldrig haft problemer med ørerne. – Men jeg kan da godt få dem tjekket, hvis du mener, det er nødvendigt!?
– Ja tak, svarede hun. – Det tror jeg det er!
Så jeg fik dine ører tjekket. De fejlede intet, og da du på 5. uge end ikke havde været forkølet, følte din far og jeg os overbeviste om, at vi denne gang havde valgt rigtigt. Det ønskede jeg, at hun skulle vide, så da jeg om fredagen hentede dig, sagde jeg: Hvor er det skønt, at han er så rask og frisk. Ikke en sygedag i hele 5 uger!
– Ja, det er det da! svarede hun, men smilede ikke.
Undrende mødte jeg hendes blik og bemærkede, at hun så noget slidt ud, men inden jeg nåede at åbne munden, sagde hun: Jo da – det er dejligt, at han er så rask og glad, men han er stadig kun interesseret i alt det, han ikke må. Hun sukkede og fortsatte: Han hører overhovedet ikke efter, og det undrer mig altså, at der intet er galt med hans ører!?
Lige der – blev jeg fornærmet og følte, at jeg skulle ”forklare” dig. – Han er jo bare en nysgerrig lille krudtugle!
– Okay, er det den holdning du har, udbrød hun. – Vil det sige, at I slet ikke sætter nogle grænser for ham?

Varenummer (SKU): 1600 Kategori: