Bestyrelsesmedlem i en lokalafdeling

Som bestyrelsesmedlem har du direkte indflydelse på, hvilke aktiviteter der skal være til ADHD-foreningens medlemmer lokalt.

Lokalafdelingerne er selvstændige enheder og bestemmer selv sine aktiviteter i lokalområdet. Typiske aktiviteter vil være foredrag, udflugter, caféer, netværksgrupper og lignende for børn, unge og voksne med ADHD eller deres pårørende.

Som bestyrelsesmedlem er du med til at planlægge og afholde aktiviteterne. Samtidig fordeler bestyrelsesmedlemmerne en række organisatoriske opgaver mellem sig. Du byder selv ind på de opgaver, du gerne vil løse og bidrager med det, du kan.

I øjeblikket søger vi især bestyrelsesmedlemmer med interesse for:

  • Kommunikation og markedsføring
  • Afholdelse af aktiviteter
  • Planlægning og strukturering af opgaver
  • Besvarelse af medlemshenvendelser

Men vi hører også gerne fra dig, hvis du har mod på at løse andre opgaver. For at blive bestyrelsesmedlem skal du være medlem af ADHD-foreningen og stille op på lokalafdelingens generalforsamling, der ligger i januar eller februar.

Bestyrelsen skal afspejle mangfoldigheden i ADHD-foreningens medlemmer, og derfor har vi brug for dig uanset om du selv har ADHD/ADD, er pårørende, fagperson eller bare gerne vil gøre en forskel for mennesker berørt af ADHD.

Du bliver klædt godt på til arbejdet som bestyrelsesmedlem med et introkursus og ADHD-foreningens frivilligkoordinator står klar til at hjælpe dig med det praktiske samt med at skabe overblik og struktur i bestyrelsesarbejdet. I løbet af året kan du deltage gratis i en række kurser målrettet frivillige og én gang årligt inviteres du til ADHD-foreningens frivilligdag, hvor du har mulighed for at erfaringsudveksle med de andre bestyrelsesmedlemmer rundt om i landet.

Lyder det spændende og ønsker du at høre mere om rollen som bestyrelsesmedlem, kan du kontakte frivilligkonsulent Gregers Gatzwiller på grg@adhd.dk eller 22 53 75 21.

Se de forskellige lokalafdelinger her