KiK Nu! – Online forældreprogram

Få viden og værktøjer, når du har tid og brug for det med KiK Nu! Det er gratis at deltage

KiK Nu! er til forældre med børn i alderen 3-10 år, der har ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder, og det er baseret på det første danske forældretræningsprogram med dokumenteret effekt – Kærlighed i Kaos, udviklet af ADHD-foreningen.

KiK Nu! kan også bruges af fagpersoner.

På modulerne får du værktøjer til at:

  • Kommunikere mere positivt
  • Skabe bedre struktur i hverdagen
  • Forebygge konflikter
  • Styrke dit barns selvværd

KiK Nu! modulerne er nemme at forstå, og du kan begynde på dem, når du har tid i kalenderen. Benyt dig af alle modulerne eller de moduler, som passer til jeres problemstillinger lige nu. Takket være støtte fra Egmont Fonden er det gratis at deltage.

Deltag i KiK Nu!
KiK Nu! er ADHD-foreningens gratis online forældretræning. Her kan du se alle moduler af KiK Nu!
Læs mere

Det får du ud af KiK Nu!

I KiK Nu! får du på første modul viden om og forståelse for ADHD/ADD og de vanskeligheder, det kan give barnet.

I de følgende 10 moduler undervises du i strategier til at forebygge konflikter, kommunikere mere anerkendende, håndtere hverdagen og opbygge dit barns selvværd.

Du lærer blandt andet om planlægning og struktur, faste rutiner, milde og fair konsekvenser, visualisering og belønningssystemer.

Her ses én video fra modul 2, som sætter fokus på en konfliktsituation i familien.

KiK Nu! på alle tider af døgnet

Du kan begynde KiK Nu! på alle tider af døgnet og hele ugen. Du har altid mulighed for at gennemgå moduler på pc, tablet eller mobil, når det passer ind i din hverdag.

KiK Nu! består af 11 moduler á 20 min. Du kan plukke i modulerne som du har lyst, så det giver bedst mening i en given situation.

Kærlighed i Kaos

KiK Nu! er baseret på ADHD-foreningens forældretræningsprogram Kærlighed i Kaos, som er det første danske forældretræningsprogram med videnskabelig, dokumenteret effekt. Forløbet har vist sig at give deltagerne bedre forældrekompetencer, mere overskud i hverdagen, færre konflikter og en bedre relation til deres barn. Læs mere om Kærlighed og Kaos her.

Tak til Egmont Fonden

Det er med støtte fra Egmont Fonden, at KiK Nu! er blevet udviklet. En stor tak til Egmont Fonden.