Viden om ADHD

Som professionel med kontakt til mennesker med ADHD har du behov for specifik viden og konkrete redskaber. Det har vi i ADHD-foreningen, og vi vil meget gerne dele det med dig.

Første skridt til succes er viden

Mange mennesker med ADHD er i deres liv i kontakt med en lang række professionelle, som derfor har brug for viden om ADHD og konkrete redskaber til, hvordan man kan hjælpe og støtte den enkelte med ADHD og de pårørende på en god og konstruktiv måde. Det gælder i en lang række jobs inden for det sociale, det pædagogiske og det sundhedsfaglige område.

ADHD-foreningen tilbyder

Vi har i mange år arbejdet for at dele vores viden med jer, der arbejder på området. Det er der kommet håndbøger, manualer, undervisningstilbud og meget andet godt ud af. Særligt er vores håndbøger og vores årlige konference centrale i vores arbejde med at dele vores viden. De giver hhv. konkrete afprøvede redskaber og nyeste viden om ADHD fra både ind- og udland. Alt dette kan du læse meget mere om her:

Viden og materialer til specifikke fagområder

Vi samlet viden og materialer ud fra forskellige specifikke fagområder, du kan se dem i højremenuen.

Der vil naturligvis være en del overlap og vi vil derfor opfordre til at eksempelvis en socialrådgiver ansat i kriminalforsorgen udforsker begge de to specifikke områder, da der kan være relevant viden at hente både i forhold til socialrådgivning og håndtering af anholdte/indsatte med ADHD.