Shoppen

Vennespil

75,00 kr.

Beskrivelse

ADHD-foreningen har udviklet dette spil, for at børn skal have det sjovt sammen, samtidig med at de kan træne deres arbejdshukommelse, spillet er målrettet indskolingsklasse alderen.

Her er sjovt at være for alle

Illustrationerne på spillebrikkerne viser forskellige måder, man kan skabe et godt socialt fællesskab.

I pakken finder du også plakaten: ”Her er sjovt at være for alle”. Samt et klistermærkeark med alle spillebrikkernes illustrationer.

Tanken er, at der i fællesskabet skal findes de brikker, som I synes er vigtigst for, at alle i fællesskabet skal have det sjovt. Når I har snakket jer frem til, hvad der er fællesskabets favorit brikker, klister I dem op på plakaten. Og hænger plakaten op, så kan alle jævnligt blive mindet om jeres fælles regler.

Regler hjælper til socialt fællesskab

Det er vigtigt at have nogle regler og rammer, som eleverne kender til, og som de har været med til at fastsætte.

Ved at synliggøre regler og rammer ved alle , hvad der forventes af dem og dermed hjælpes de, som kan have svært ved at læse de usagte sociale spilleregler.

Det er også vigtigt at reglerne er konkrete og anvisende. En regel som hedder: ”vær en god kammerat” er for abstrakt. Mens regler der anviser, hvordan man er en god kammerat bliver meget mere håndgribelige

Billede1

Man kan med spillet spille “Match – find din makker” og “Vennespil med makkeraktivitet”, spilleregler findes i materialet.

Varenummer (SKU): 1623 Kategori: