Shoppen

ADHD på jobbet

Hjernen, udfordringerne og strategierne

295,00 kr.

Af Lotta Borg Skoglund og Martina Nelson

Beskrivelse

Sådan takler man de særlige udfordringer, det kan give på jobbet at have ADHD eller ADD – og fokuserer på mulighederne

Mange voksne med adhd klarer sig fint på arbejdsmarkedet, mens andre kan have en række udfordringer. Men med den rette viden og i nogle tilfælde en vis tilpasning behøver adhd ikke at være en forhindring for at få et godt, indholdsrigt og meningsfyldt arbejdsliv.

I bogen beskriver de to forfattere de udfordringer, voksne med adhd typisk oplever på en arbejdsplads, og de kommer med en række gode råd til, hvilke strategier man kan vælge for at overvinde udfordringerne, og den støtte, arbejdspladsen kan give. De gennemgår ligeledes den nyeste forskning på området. Det hele suppleres med en række cases fra en hverdag med adhd på jobbet – fortalt af nogle af de mennesker, de to har mødt i deres klinik.

Bogen henvender sig både til voksne med adhd, til arbejdsgivere, chefer, ledere, HR-afdelinger, TR’er og AMR’er, der vil give deres medarbejdere eller kollegaer en hjælpende hånd. En af bogens pointer er, at de tilpasninger, arbejdspladsen kan lave i forhold til mennesker med adhd, altid viser sig at komme alle medarbejdere til gode.

Varenummer (SKU): 1664 Kategorier: , ,