Shoppen

ADHD-guide

- ADHD-foreningens guide til voksne med ADHD

10,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Download guiden

ADHD-foreningens guide til voksne med ADHD.

Tegninger: Niels Villum Petersen

Udgivelsesår:

2. udgave, 3. oplag, 2015

Målgruppe:

Voksne med ADHD og deres pårørende

Resumé:

Pjecen gennemgår hvad ADHD er og hvilke vanskeligheder det kan give. Pjecen giver konkrete forslag til hvordan man kan indrette sit liv når man har ADHD.

Denne pjece er tænkt som en hjælp til voksne med ADHD. Både dig, der har haft diagnosen længe og dig, der er ny-diagnosticeret. Ikke to mennesker oplever ADHD ens og mennesker med ADHD er lige så forskellige som alle mulige andre. Symptomerne og de vanskeligheder, der følger med, kan variere meget.
Nogle har lært at kompensere for deres vanskeligheder, så de kan fungere i en almindelig dagligdag, men mange kan have vanskeligheder pga. ADHD i forhold til venner, familie, arbejdsplads.

Stadig flere voksne bliver diagnosticeret med ADHD, mange af dem er forældre eller familiemedlemmer til børn, som har fået diagnosen. For mange er det en stor omvæltning at få en diagnose som ADHD. Det kan være en lettelse at få sat navn på de vanskeligheder, der har været livet igennem, men det kan også sætte gang i mange tanker og følelser, og rejse en masse spørgsmål.

Guiden kan hjælpe videre, når der er brug for støtte og vejledning i forbindelse med ADHD, og giver et overblik over forskellige muligheder og aspekter ved ADHD.

Du kan også downloade pjecen her

Max. antal der fremsendes pr. ordre er 100 stk.

Varenummer (SKU): 1001 Kategorier: ,