Shoppen

ADHD Halskæde med medaljon

200,00 kr.

Af Pilgrim

Beskrivelse

Det vilde ADHD hjerte

Livet med ADHD kan give buler, mens hjertet forbliver stærkt og helt. Bag det ligger drømme, håb og kærligheden godt bevaret. Åben det og vis verden dit sande jeg. Luk det igen, og vær den du er. Bær smykket med stolthed. Stolthed over vildskaben, drømmene, håbet og kærligheden

ADHD-foreningen er stolt over at kunne præsentere endnu et skud på stammen over vores populære PILGRIM smykker. En sølvbelagt medaljon, som kan åbnes og man kan sætte billede eller tekst ind som man ønsker. Kæden er en 2i1 kæde. 90/45 cm lang, sølvbelagt, og kan bæres som kort eller lang. Der er graveret ADHD på bagsiden af medaljonen.

Smykket er blevet til med frivillig indsats fra PILGRIM, som igen i år har doneret os deres tid, tanker og støtte i form af dette smykke. En indsats der er helt enestående og bringer os opmærksomhed og stolthed og samtidigt indsamler penge til arbejdet for mennesker med ADHD og deres pårørende. PILGRIM var ikke i tvivl da vi kontaktede dem. De vil gerne arbejde for ADHD sagen igen, og i 2012 kan vi derfor præsentere en medaljon med mulighed for at vise hvem man er.

Vi fra ADHD-foreningen håber du vælger at støtte projektet. Husk dit køb går ubeskåret til at skabe bedre vilkår for børn, unge og voksne med ADHD. Bemærk at hverken PILGRIM eller øvrige salgskanaler tjener penge på salg af ADHD smykket.

Varenummer (SKU): 1418 Kategori: