Shoppen

Tangle Relax DNA Therapy

90,00 kr.

Beskrivelse

Relax DNA Therapy er speciel fordi den er nubret at røre ved.
Twistet Tangle Terapi kan lindre museskader, tennisalbuer samt gigtsmerter. Den styrker muskler og led i fingre og hænder.

Den er en smule mindre en den originale Tangle Therapy, og passer derfor godt til en mindre hånd.

OBS! frarådes kraftigt til børn under 4 pga. de små led

En Tangle er et værktøj der kan bruges i alle former for indlærings- og koncentrations- situationer eksempelvis folkeskolen (er meget anvendt i indskolingen i USA).
Tanglen  har vist sig at tjene et højere formål – som et centralt indlærings værktøj, til at støtte op om undervisningen. Flere amerikanske top undervisere kalder det et effektivt “hjerne værktøj”. Som ligeledes med stor gavn kan benyttes til elever med særlige behov, som for eksempel ADHD, autisme og downs syndrom.

Tangle er fantastisk til brug i klasseværelset som:

  • Indlærings hjælpemiddel (matematik, stavning, grammatik)
  • Kreativ leg (historiefortælling, formning i forskellige former og farver, puslespil)

Tangels er også gode til indlæring fordi:

De øger passive indlærings oplevelser, da hjernen lærer bedst gennem aktivt engagement. Selv dygtige elever kan have svært ved at holde opmærksomheden i løbet af passiv indlæring (indlæring, der involverer eksempelvis oplæsning). Derfor opleves det, at når elever opfordres til at bruge en “dims”, såsom en Tangle, bliver den passive indlæring øjeblikkeligt forvandlet til aktiv indlæring.

Tangle hjælper med at lette kommunikationen mellem begge sider af hjernen. De motoriske systemer i hjernen langs venstre og højre halvkugler, kan som et resultat af bevægelse få, en elevs hjerne til at passere information frem og tilbage mellem de to halvkugler.

Bevægelse stimulerer frigivelsen af flere kemikalier der er vigtige for at lære.

Forskere har opdaget, at bevægelsen også stimulerer frigivelsen af neurotransmittere, såsom serotonin og dopamin. Neurotransmittere bærer kemiske budskaber til hjernen og begge kemikalier er forbundet med opmærksomhed, behandling, motivation, koncentration, hukommelse, og glæde.

Tangles er et vidunderligt klasseværelse værktøj, fordi de kan bruges af elever på alle niveauer.

Tangles kan hjælpe børn både uden men også med særlige behov på en række forskellige måder. Her er et par måder hvorpå Tangles kan hjælpe eleverne:

  • Undgå frustrationer ved at kanalisere utilpassende adfærd ned i Tanglen
  • Forbered fingre og hænder til de skriftlige kravm, ved at styrke finmotoriske muskler
  • Lær på trods af visionelle udfordringer
  • Tangles kan hjælpe studerende med opmærksomhedsproblemer.

Teknisk set er en Tangle en serie af 90-graders kurver, som er forbundet og i stand til at dreje ved hver samling. Den har ingen begyndelse og ingen ende – bare kontinuerlig bevægelse. Erfaringsmæssigt, er en Tangle meget mere. Bevægelsen den skaber er nærmest hypnotisk. Voksne og børn i alle aldre har gavn af den ved indlærings og koncentrations situationer.

Varenummer (SKU): 1615 Kategori: