Sønderborg

Vi er en gruppe frivillige, der giver børn, unge og voksne med ADHD – og deres pårørende – mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder.

Velkommen til ADHD-foreningens lokalafdeling i Sønderborg

Vi afholder foredrag og kurser om kost, inklusion og konfliktløsning, vi arrangerer udflugter til bl.a. Naturskolen, og vi har løbende medlemsaftener, hvor vi mødes og taler om et bestemt emne.

Har du en god idé til foredrag eller et arrangement, vil vi meget gerne høre fra dig! Du kan kontakte os på adhd.sonderborg(at)outlook.dk

Netværksgrupper i ADHD-foreningen, Sønderborg:

I ADHD-foreningen Sønderborg vil vi gerne hjælpe dig med at starte en netværksgruppe for andre, der lever med ADHD. I netværksgrupperne kan I i mindre og mere private omgivelser, hvor I har god tid til at udveksle erfaringer eller frustrationer.

På det/de første møde(r) kan et medlem fra bestyrelsen deltage, hvis I ønsker det – men vi håber, at I meget hurtigt på egen hånd vil kunne støtte hinanden.

Hvis du har lyst til at høre mere om muligheden for at starte en netværksgruppe, kan du kontakte os på mail: adhd.sonderborg(at)outlook.dk

Netværksgruppen for voksne med ADHD/ADD

Har du lyst til at høre mere om eller være med i Netværksgruppen for voksne med ADHD/ADD, kan du kontakte Lene Bæk Mortensen på mail: lbmo(at)sonderborg.dk eller på mobil 27 90 03 60.

Netværksgruppen for voksne med ADHD / ADD mødes den sidste tirsdag i hver måned fra kl. 19.00 til kl. 20.45.

Mødested: Sundhedscentret, Grundtvigs Allé 150, 6400 Sønderborg.

Bestyrelsen

Martin Schütt
Formand
42349595
adhd@sockey.dk
Niels Johanneson Smedegaard
Næstformand
50533578
soenderborg@adhd.dk
Ulla Stølting Dankert
Bestyrelsesmedlem
Linda Dejgaard Frederiksen
Bestyrelsesmedlem

Kontakt

Lokalafdeling Sønderborg
Midtkobbel 22
6440 Augustenborg
soenderborg@adhd.dk