Lolland, Guldborgsund og Vordingborg

I lokalforeningen på Lolland, i Guldborgsund og Vordingborg er vi en gruppe frivillige, der aktivt engagerer os i, hvordan vi kan hjælpe, støtte og skabe opmærksomhed på børn, unge og voksne med ADHD. Flere af vores frivillige har selv diagnosen, eller er pårørende til et menneske med ADHD.

Invitation til reception og generalforsamling

Sted: Guldborgsund Frivilligcenter, Banegårdspladsen 1A Nykøbing F

Tid: 17 – 21

Vi inviterer til hyggelig reception, hvor vi hylder foreningen og samler os frivillige i foreningen.

Kom og dan netværk, hør lokale erfaringer fra foreningslivet og mød os der hver dag engagerer os i at gøre livet og samfundet bedre for folk med ADHD/ADD
Vi begynder kl. 17 med sodavand, bobler og sjove indslag.
Frederik Konradsen tidligere X-factor deltager vil underholde os med god musik til at sætte en festlig stemning.

Herefter vil der være musik og mulighed for at mingle og snakke med hinanden. Vi opfordrer alle uanset alder og skånsehensyn.

Kl. 19.30 går foreningens Generalforsamling i gang og her kan man stille op til lokalbestyrelsen eller bare nærmere om vores forening.

Meld dig som frivillig hos os

Vi søger frivillige – da vi rigtig gerne vil ud til så mange som muligt. Kontakt formand for lokalforeningen Mette på mettekastrupscheller@gmail.com, såfremt du vil vide mere eller melde dig som frivillig

Vi dækker et stort område, hvorfor vi er afhængige af lokale kræfter og digitale flader at mødes/kontakte hinanden på.

Herudover er vi til stede i Handicapråd, ved folkemøder og andre lokale arrangementer hvor vi kan gøre os synlige. Der er et koordineret samarbejde med hovedforeningen, som giver os sparring, uddannelse og hjælp til, hvordan vi driver en frivillig lokalforening.

Frivillig chatvejledning

I lokalforeningen LGV driver vi bl.a. en frivillig og åben chat på Facebooksiden ADHD-foreningen Lolland-Guldborgsund-Vordingborg . Denne er hundrede procent frivilligt drevet, og man kan anonymt henvende sig til rådføring og erfaringsudveksling. Grundet en stor efterspørgsel ønsker vi at kontaktes skriftligt i facebookgruppen.

Bliv medlem

Meld dig ind på ADHD-foreningens hjemmeside, og støt det landsdækkende vigtige arbejde. ADHD-foreningen udbyder bl.a. flere gratis arrangementer for medlemmer – så hold dig endelig ajour på ADHD-foreningens hjemmeside, eller på lokalforeningens facebookside: https://www.facebook.com/groups/78316983389/

Grupper, netværk og caféer

Vi har i øjeblikket ingen caféer. Kontakt os, hvis du vil hjælpe os med at starte noget op.

Vi ønsker at give voksne med ADHD og deres pårørende, mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder via forskellige aktiviteter og arrangementer.

Gennem erfarings- og vidensudveksling vil vi gerne skabe opmærksomhed på muligheden for, at mødes og opbygge hjælpenetværk til hinanden. Vi dækker et stort geografisk område, hvorfor vi altid tænker digitalt og alternativt ifht. at mødes med hinanden.

Vi ønsker at sætte fokus på særligt:

  • Uformelle netværk
  • Trygge rum for dialog
  • Forskellige alderstrin og gruppesammensætninger
  • Opbygge lokale grupper
  • Arrangementer, som kan give større viden og forståelse for ADHD/ADD

Bestyrelsen

Mette Scheller
Formand
mettekastrupscheller@gmail.com
Ursus Ravn
Næstformand

Kontakt

Lokalafdelingens email lgv@adhd.dk