Børnenes julearrangementer

Der forekommer mange arrangementer i løbet af julen. Derfor er det vigtigt, at passe på sig selv og varetage sin energi, så julens arrangementer bliver til sjove oplevelser.

Julen er en tid, der giver anledning til mange forskelige arrangementer. Fælles for disse er, at de alle kræver meget energi at deltage til.
Især børn kan være begejstret over de mange julearrangementer. Der kommer helt sikkert julearrangementer, hvor det forventes, at forældre deltager. For at bevare overskud og ikke opleve at blive udbrændt i løbet af julen, kan man med fordel dele nogle af arrangementerne mellem dig og din partner/bedsteforældre (en går til børnehavens julehygge, en anden går til svømmeklubbens julearrangement osv.).

En god løsning til at skabe overblik over julearrangementerne, er at lave en oversigt som viser tidspunkter hen over julen, hvor arrangementerne finder sted. Dette giver dig også mulighed for at vurdere, hvilke møder, der er relevante for dig at deltage til og hvilke godt kan undværes. Dette gør det også visuelt for barnet/børnene og giver mulighed for at afstemme børnenes forventninger.