Handelsbetingelser

 

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Der er ikke moms på indmeldelser, støttebeløb samt kurser/arrangementer. Der kan ikke handles i fremmed valuta.

Betaling

Vi modtager Dankort, Visadankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og Mobilepay samt betaling med EAN. Nr.

Fragt

Vi har gjort det lettere at handle i ADHD-foreningens webshop. Alle priser er inkl. fragt. Dog opkræves fragt på udsendelse af gratis materialer.

Levering

Ekspeditionstiden er normalt 5-7 hverdage (i travle perioder kan der gå op til 10 dage) fra du har afgivet og betalt din bestilling, til vi sender den med posten. Alle vore pakker sendes med PostNord, til private PostNord My Pack Collect, til virksomheder og offentlige instanser PostNord Parcel.

Leveringstiden kan her variere meget. Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, vi modtager dem.

Hvis en vare er midlertidig udsolgt, vil vi kontakte dig med oplysninger om forventet leveringstid.

Levering i udlandet

Ønsker du at bestille varer, der skal sendes til Grønland, Færøerne eller øvrige udland bedes du foretage din bestilling via e-mail eller pr. telefon, da vi er nødt til at lægge de forhøjede forsendelsesomkostninger til dit varekøb. Betaling skal ske ved forudbetaling med Netbank.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@adhd.dk.

Forhandler information

ADHD-foreningen

Pakhusgården 50

5000 Odense C

Telefon: +45 70 21 50 55

CVR: 12 77 19 75

Email: info@adhd.dk

Kontonr: 3575 3266623534