Ambassadør 2020 – Caroline Fleming

– TV vært, entrepreneur, forfatter, model og voksen med ADHD

Jeg er meget beæret og stolt over at være ambassadør ADHD-foreningen. Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at gøre en kæmpe forskel. Jeg ser frem til at være med til at ændre den nuværende tabu betragtning af diagnoser, da disse faktisk kan være nogle af livets største gaver, når man får den rigtige hjælp og vejledning. Jeg vil gerne være med til at udbrede denne forståelse og være med til at give adgang til den rigtige hjælp, så alle der har brug for hjælp, kan få det.

At være forælder er det, jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Både jeg selv og mit yngste barn har fået konstateret ADHD, og selvom jeg ikke rigtig vidste noget om diagnosen før, så måtte jeg lære med lynets hastighed, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer var så enorm stor.

Tusind tak fordi ADHD-foreningen har valgt mig som ambassadør, jeg vil gøre min bedste.

Du kan læse mere om Carolines ADHD diagnose her>>