Shoppen

Når ADHD er en del af gamet

Råd og redskaber til E-sportstrænere

10,00 kr.

79 på lager

Beskrivelse

Download pjece

Udgivelsesår:

2024

Målgruppe: Denne pjece er til dig, som er træner eller har en tilknytning til en E-sportsforening eller en idrætsforening med E-sportstilbud

Resumé:

Formålet med denne pjece er at oplyse om, hvilke tiltag der kan være gode for bedre at imødekomme de udfordringer, som børn og unge med ADHD eller lignende vanskeligheder kan opleve. De pædagogiske redskaber i denne pjece er tænkt som en inspiration, så du kan vælge de ting ud, som er relevante for dig og den E-sportsforening, du er en del af.

Pjecen er skrevet af ADHD-foreningen og har specifikt fokus på børn og unge med ADHD, men mange af de pædagogiske redskaber, du finder i pjecen, kan du med fordel anvende i arbejdet med børn og unge med andre diagnoser eller uden diagnoser. Formålet med de pædagogiske redskaber er at skabe forudsigelighed, tryghed og struktur, hvilket kan have positiv betydning for alle børn og unge.

Pjecen giver råd om børn og unge med ADHD, men vi har valgt at skrive spillere med ADHD for at gøre teksten mere læsevenlig.

Pjecen er udarbejdet i forbindelse med projektet ”Når ADHD er en del af gamet”. Projektets formål er at udvide mulighederne for, at børn og unge med ADHD eller lignende vanskeligheder kan være en del af E-sportsforeninger eller idrætsforeninger med E-sportstilbud. Projektet er finansieret af Trygfondens Regionspulje i Midtjylland.

Varenummer (SKU): 1012 Kategorier: ,