Få en mentor

Er du mellem 18-30 år, og har du lyst til at tale med en anden ung om livet med ADHD/ADD?

Er du mellem 18-30 år, har svært ved uddannelses- og arbejdslivet, og har du lyst til at tale med en anden ung med ADHD/ADD?

I vores mentortilbud matches du med en mentor som selv har ADHD/ADD og som er nået så langt i at mestre deres uddannelses-/arbejdsliv, at de er klar til at hjælpe andre unge i samme situation. I er matchet i et halvt år, hvor I er i kontakt minimum hver 14. dag. I kan selv vælge om I vil mødes, tale i telefon eller skrive sammen.

Hvem kan få en mentor?

  • Du skal være mellem 18-30 år
  • Du skal være motiveret til at få en sparringspartner

Hvad bruger jeg en mentor til?

Du bestemmer selv, hvad du gerne vil have ud af forløbet. Nogle vil gerne have konkrete råd og redskaber ift. at finde en uddannelse eller et job, man kan trives i, andre bruger mest deres mentor som et frirum i hverdagen eller til at snakke om de ting, der kan være svære her og nu.

Hvem er mentorerne?

Du vil typisk blive matchet med en mentor, der er et par år ældre end dig selv og som bor i samme geografiske område. Mentorerne er blevet klædt på til deres arbejde med en uddannelse, men deres vigtigste kvalifikation er, at de forstår hvordan det er at være ung og have ADHD. Sammen kan I udforske hvilket uddannelses-/arbejdsliv du kunne tænke dig, og hvordan du når dertil.

Det er gratis at få en mentor.

Kontakt

Vil du vide mere? Skriv eller ring til frivilligkonsulent Gregers på 22 53 75 21 eller grg@adhd.dk