Accepter dine følelser

Hvad trigger dig?

Vrede, tristhed, glæde og alle de andre følelser er jo helt naturlige.

Men hvis de kommer på fuld styrke, på uheldige tidspunkter eller i uheldige situationer, kan de give dig problemer.

Så lær dig selv nogle strategier.

Hvad trigger dig?

Der er de lange køer med fyldte indkøbskurve, når du kun skal købe en cola. Kan de for helvede ikke åbne en kasse til?? Og så ham knægten i en oversize Netto bluse, der rækker dig en pakke fucking stikpiller, når du beder om Panodil. Den gamle mand, der bruger 100 år på at betale, eller dagplejemoren, der fylder det hele. Aaarggghhh! For slet ikke at snakke om alle de idioter i trafikken, som allerede har hidset dig op..

Nå men, ro på… Det bedste, du kan gøre, er at acceptere dine mange kulørte, sorte eller røde følelser, og være nysgerrig på dig selv.

Hvad er mine triggers? Kan jeg forebygge visse situationer? Hvad vil være hensigtsmæssigt for mig at gøre, når jeg oplever dit eller dat? Kan jeg finde en mestringsstrategi, som kan berolige mig eller få mig på andre tanker? Måske skal jeg bare spille på min mobil, hver gang jeg står i kø..

Lær dig nogle strategier

Så lær dig selv nogle strategier til når følelserne bobler frem. Og husk, at man kommer rigtig langt med at sige undskyld. Fortæl også gerne, at det er din ADHD eller ADD, der fucker det op. Ikke som en del af en undskyldning, men som en del af en forklaring.