Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Shoppen

“Den Prikkede Taske”

Værktøjskassen med viden, ideer og redskaber til inklusion
Varenummer: 1622
Pris: 2.350,00 DKK
Antal:
Læg i kurv Tilføjer...
Kategori: Pædagogiske værktøjer

I ADHD-foreningen er vi meget optagede af, hvordan vi kan bidrage til den store og vigtige opgave med at skabe inkluderende læringsfællesskaber for børn med ADHD eller ADHD-lignende adfærd og vanskeligheder. Vi har derfor udvalgt indholdet i denne taske til jer, som hver dag står ude på skolerne og arbejder for faglig og social udvikling og trivsel for alle jeres elever.

I denne taske finder du en række forskellige bøger, pjecer og ting, som er vores bedste bud på en hjælpsom, brugbar og overskuelig ”værktøjskasse”. En taske, som er let genkendelig, til at tage med rundt og nem at dykke ned i, når du har brug for viden, ideer eller redskaber til, hvordan du imødekommer og håndterer inklusion og elever med ADHD eller ADHD-lignende adfærd og vanskeligheder.

 

Indholdet i ”Den Prikkede Taske”:

Download informationsfolder her

Bøger

Problemløsende inklusion (1 stk) Af Jenny Bohr. Er konkret og anvendelsesorienteret og udstyret med praktiske pædagogiske redskaber. Bogen giver konkrete forslag til, hvordan viden om at hjælpe børn og unge med særlige udfordringer, bringes i spil i en pædagogisk/lærerfaglig hverdag.

Konstant uro (1 stk) Af Per Straarup Søndergaard. Er en samling af en række forskellige unges personlige beretninger, som suppleres af interview med fagfolk. Der fortælles om diagnosticering og behandling af ADHD, og der er gode råd til undervisere og familiemedlemmer.

En overlevelsesguide (1 stk) Af John F. Taylor. Er skrevet til barnet med ADHD. Bogen indeholder bl.a. noget om hvad ADHD betyder, idéer og redskaber til at gøre hverdagen lettere og til at håndtere stærke følelser, små quizzer m.m. Bogen kan med fordel læses sammen med en voksen, som kan snakke med barnet om ADHD og hjælpe med at afprøve øvelserne.

Adfærdsproblemer i skolen (1 stk) Af Bo Hejlskov Elvén. Praktisk guide til, hvordan lærere og pædagoger kan håndtere konflikter og adfærdsproblemer i skolen.

Alle er gode til noget (3 stk) Af Renée Helmig Toft Simonsen. Pixibogen er henvendt til indskolingens elever og handler om, at vi alle er forskellige. Vi har også alle brug for at være gode til noget. For nogle børn kan det bare være sværere at finde frem. Bogen kan læses sammen med eleverne og skabe baggrunden for at tage en snak om mangfoldighed i klassen.

Pjecer

Hvasko (1 stk) Af Dorte Holm. Er en opslagspjece om pædagogik i hverdagen for børn med ADHD. Hæftet giver en række bud på, hvad de voksne omkring børnene er nødt til at overveje og forholde sig til. HVASKO står for Handicapforståelse, Visuel støtte, Assesment/vurdering, Struktur, Konkret, Organisering.

25 råd og redskaber (10 stk) Er en guide til lærere og pædagoger i indskolingen. Guiden indeholder 25 bud på, hvordan du kan imødekomme børn med ADHD. Den er tænkt som en inspirationskilde, hvor du kan plukke det ud, der passer til din professionelle skolehverdag. Guiden er udgivet af ADHD – foreningen

Urolige og ukoncentrerede børn og unge (5 stk) Er en informationspjece til fagfolk udgivet af ADHD-foreningen

Unge med ADHD (5 stk) Er en informationspjece udgivet af ADHD-foreningen. Pjecen fortæller bl.a. historierne om Emil og Karoline, to unge med ADHD.

Diverse

Værd at vide om ADHD (5 stk) Et faktablad med faglig viden om ADHD, som er nem at kopiere og dele ud til kollegaer og forældre.

Viden om ADHD gennem øvelser og leg (1 stk) Hæfte med forskellige aktiviteter for 0.-9. klasse, der skal give børnene en bedre forståelse af ADHD.

Det aktive vennespil (2 stk) Blander det traditionelle huskespil med fysisk aktivitet, samarbejde og læring inden for fagene dansk og matematik. Spillet kombinerer fællesskab, leg, samt faglig og social læring på en måde, der er sjov og nem at gå til for både børn og voksne. Motiverne på brikkerne illustrerer sociale hensyn og kompetencer, som ”tal pænt”, ”hjælp hinanden” eller ”inviter til leg” og med spillet følger en plakat, som klassen kan bruge til at udarbejde klasseregler.

Mimic (2 stk) Er et sjovt, non-verbalt kortspil, hvor man med sit ansigtsudtryk beder om de andre deltageres kort. Spillet indeholder øvelser, der er udvalgt at tale/hørepædagoger. Spillet er samtidig en god træning i at aflæse ansigter.

Time timeren (1 stk) Er et pædagogisk værktøj som visualiserer tid. Mange elever med ADHD og andre kognitive forstyrrelser har dårlig tidsfornemmelse. Time timerens røde urskive bliver mindre, som tiden går, og illustrerer visuelt, hvor lang tid, der er tilbage. Mange elever oplever, at de kan arbejde mere koncentreret og målrettet i perioder, hvor tiden er visualiseret og afgrænset.

Tangles (3 stk) og Putty/”dimsebudding” (4 stk) Er begge redskaber, som kan hjælpe elever med uro i kroppen til at få afløb for denne uro, uden at forstyrre de andre i klassen. Mange oplever bedre at kunne sidde stille og lytte, hvis de får lov at ”dimse” imens.

Høreværn (2 stk) Er for nogle elever med opmærksomhedsvanskeligheder et godt redskab til at lukke ydre stimuli ude, når de skal lave opgaver, der kræver koncentration.

 

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen