Shoppen

Billedkogebogen

- trin for trin

325,00 kr.

Beskrivelse

Billedkogebogen – trin for trin er et målrettet redskab til alle, der har svært ved at følge opskrifterne i en almindelig kogebog. Bogen henvender sig til svage dansklæsere, børn i indskolingen, ordblinde såvel som til mennesker med kognitive handicap.

Bogen består af 37 opskrifter opsat med visuel ingrediensliste, visuel redskabsliste og trin for trin fotos af hver enkelt led i madlavningsprocessen.

Billederne er opsat i en enkel og kontinuerlig skabelon.

Kogebogen er en basisbog for begyndere i madlavning, som indeholder nemme og sunde retter, som kan laves af alle.

  • Lette at lave: Det er enkle basisopskrifter, der kan laves af både begyndere og let øvede.
  • Ernæringsrigtige: Retterne er ernæringsrigtige og overholder Sundhedsstyrelsen anbefalinger. Der anbefales økologiske produkter i mange retter, så du undgår unødig kemi.
  • Lækre: Det er en blanding af traditionelle og nye klassiske retter, som er lavet fedt- og sukkerreducerede og med farverige salater og tilbehør. De er lavet så der er noget til både børn, unge og ældre.
  • Prisbillige: Alle kan være med. Opskrifterne er uden dyre specialprodukter, men uden at det går ud over kvaliteten.

Med i kogebogen er blandt andet opskrifter fra kendte kokke som, Søren Gericke, Anne Larsen og Claus Holm. De har alle tre et ønske om at gøre madlavning lettere og øge glæden ved at lave mad for mennesker med kognitive handicap.

Når du køber kogebogen i ADHD-foreningen følger der en whiteboard tusch og et ark hård plast med, så det er nemt og overskueligt at følge hvor langt i opskrifen man når.

Se en film om hvordan du kan bruge bogen:

Varenummer (SKU): 1640 Kategorier: , ,