Shoppen

Børneliv i kaos

– om børn og unge med ADHD

385,00 kr.

Af Dorte Damm og Per Hove Thomsen

Beskrivelse

Børn og unge med ADHD er uopmærksomme, impulsive og urolige. De kan opleve, at omverdenen er uforudsigelig og kaotisk. Samtidig kan deres familier, lærere og pædagoger føle sig magtesløse og frustrerede over de udfordringer, der er en naturlig del af livet sammen med disse børn og unge.

I denne bog beskriver Dorte Damm og Per Hove Thomsen årsagerne til ADHD, hvordan denne forstyrrelse kommer til udtryk, og hvilke implikationer, den har for de berørte børn og unge og deres familie og netværk.

Forfatterne giver en grundig gennemgang af forskellige interventions- og behandlingsmodeller, som kan anvendes i skolen, i fritidsordningen og i barnets hjem. Bogen berører mange facetter af behandlingen, herunder medikamentel behandling, psykoterapi samt behandling i tæt samarbejde med barnets omgivende miljø, for eksempel i form af forældregrupper og familieterapi. Modeller og metoder illustreres med eksempler bogen igennem.

Børneliv i kaos henvender sig til alle, der har berøring med børn og unge med ADHD: forældre, lærere, pædagoger, psykologer, sygeplejersker og læger.

Alle bogens kapitler er blevet opdateret og revideret i denne 2.udgave af bogen Om børn og unge med ADHD, som udkom i 2006.

Varenummer (SKU): 1396 Kategori: