Shoppen

ADHD – Alle Detektiver Har Det

125,00 kr.

Af Ina Victoria Haller

Beskrivelse

Alfred er en helt almindelig dreng. Han elsker at spille fodbold, tegne, hoppe i trampolin og lave vejrmøller. Han er fuld af gode ideer og har en fantastisk fantasi. Men der er også nogle ting, som Alfred har svært ved, og sådan er det jo for alle. Alfred synes, det er svært at gå i skole, for når han skal sidde stille, så kribler og krabler det i kroppen. Det er som om han har myrer i rumpen og sodavand i benene. Alfred synes også, det er svært at høre efter og ikke snakke i timerne.

Alfred har ADHD, og derfor er nogle ting sværere for ham end for andre. Det gør ham tit ked af det og vred.

Men en dag forsvinder klassens kagemand, og Alfred og hans kammerater finder ud af, at der også er gode ting ved at have ADHD.

Bogen kan anvendes som almindelig højtlæsningsbog, men også som dialogværktøj, til at tale med barnet eller en børnegruppe om ADHD. Viden, informationer og åbenhed omkring forskellighed skaber rummelighed, forståelse og tolerance mellem børnene.

Bogen er skrevet af Ina Victoria Haller, der er psykolog og børnebogsforfatter. Bagerst i bogen har hun ligeledes skrevet kort om, hvad ADHD er, og hvordan det kan forklares til børn.

Varenummer (SKU): 1661 Kategori: