Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Portræt fra Sydjylland

Sydjylland: Mød ADHD-foreningens frivillige

Kender du vores frivillige, eller de lokale tilbud til dig og din familie? Hvis ikke, så får du nu muligheden for at læse om de frivillige og nogle af de mange lokale tilbud til dig.

ADHD-foreningen sætter i den nærmeste fremtid fokus på vores engagerede og dygtige lokalafdelinger. Det gør vi med en serie af små portrætter fra lokalafdelingerne, som alle består af frivillige, der yder en stor indsats for medlemmer og mennesker med ADHD.

 

Siden dette portræt blev skrevet, er Dorte blevet formand for ADHD-foreningen, og hun er derfor ikke længere formand for Sydjylland.

 

Dorte fra lokalafdeling Sydjylland

Vi starter med Sydjylland, hvor vi møder Dorte Vistesen som er konstitueret formand. Dorte har været næstformand de sidste 4 år og har fungeret som formand siden august. Dorte bor i Lunderskov sammen med manden Kasper og børnene Matilde på 14 år og Sebastian på 16 år.

Dorte

At være frivillig i netop ADHD-foreningen betyder også, at jeg hele tiden har adgang til den nyeste viden og forskning på området, som jeg kan bruge i hverdagen, så jeg får i den grad også en masse tilbage som frivillig.

Dorte har altid været involveret i frivilligt arbejde, hun kan nærmest ikke huske, at hun ikke på den ene eller anden måde har været frivillig, enten i skolebestyrelser, sportsforeninger, lokalråd eller andet. Måske skyldes det store engagement indflydelsen fra forældrene. Dorte kommer nemlig fra et hjem, hvor begge forældre selv var frivillige.

Siden 2007, hvor Dortes søn Sebastian fik diagnosen ADHD, har hun været medlem af ADHD-foreningen, hvor hun hurtigt gik ind i lokalafdelingens bestyrelse.

-Jeg er træt af, at der næsten kun er negative historier om ADHD i medierne. Jeg vil gerne hjælpe folk lokalt til også at se de ressourcer der er i ADHD og høre nogle af de positive historier. Den positive omtale og de gode historier skal være med til at hjælpe vores omverden til at forstå, at både børn, unge og voksne med ADHD sagtens kan få en plads i skolen, fritiden og på arbejdsmarkedet.  Fokus på kun de negative historier hjælper ikke vores børn.

Sebastian, Dortes søn, er nu er på efterskole og har efterhånden godt styr på livet med ADHD. Dorte har derfor det nødvendige overskud til at engagere sig og dele hendes erfaringer som mor til en dreng med ADHD. Og i ADHD-foreningens lokalafdeling i Sydjylland kan Dorte se hun er med til at gøre en forskel.

Tilbud og aktiviteter i Sydjylland

ADHD-foreningens lokalafdeling i Sydjylland har en række af tilbud til mennesker med ADHD og deres pårørende, og Dorte er sammen med resten af bestyrelsen ved at planlægge flere tilbud i 2015. Der arbejdes bl.a. på 4 store arrangementer om ADHD som bliver for alle, både unge, bedsteforældre, dem med ADHD og deres pårørende. Disse møder følges op med en række forskellige workshops med særligt fokus som f.eks. ”konfliktløsning”, ”den unge som leder” og ”voksen med ADHD”.

Lokalafdelingen dækker et stort område fra Aabenraa til Vejle og Esbjerg til Kolding, og er derfor altid på jagt efter frivillige.

– Det er ikke sådan man behøver at være i bestyrelsen, det vi søger er folk, der gerne vil hjælpe til ved aktiviteter – så vi kan have tilbud flere steder i området end i dag. F.eks. er vi meget interesseret i at lave flere netværksgrupper rundt omkring, men vi har brug for nogle lokale, som vil være med til at være tovholder, så bestyrelsen kan koncentrere sig om den almindelige drift og idégenerering.

Du kan læse mere om lokalafdelingen, netværksgrupper og aktiviteterne under Sydjylland eller på Facebook

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen