fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation
Tilmelding
Russell Barkley: Hele pakken
Dato: 20. oktober 2020.

Viden og redskaber til livet med ADHD

Russell Barkley: Hele pakken

  • Arrangementet er for: Løbende tilmelding

Til vores efterårskonference havde vi planlagt at overlade scenen til et menneske, som absolut er et af de mest anerkendte navne og blandt de dygtigste på området – Russell Barkley.

Men grundet COVID-19 kan den gode mand ikke rejse. Vi skulle imidlertid hilse fra ham og sige, at I ikke skal snydes for den planlagte dag.

Russell Barkley har nemlig – eksklusivt for ADHD-foreningen – lavet det samlede program, han skulle have serveret for jer på konferencen som film.

Og her på siden kan I bestille hele pakken – det er 3 film og 5 timer med en af verdens førende eksperter, der stiller skarpt på følgende temaer:

Teorien om eksekutive (dys)funktioner
Russell Barkley er manden bag en af de dominerende teorier, der kan forklare adfærd og kernesymptomer for ADHD. Og implikationerne giver langt bedre forståelse for de vanskeligheder, som børn og unge med ADHD og det er med den forståelse, at I kan arbejde med strategier, der kompenserer for eksekutive dysfunktioner.

14 principper, som ruster og rykker forældre
Oplægget, der har været udsolgt flere steder rundt om i verden og Russell Barkley leverer her dybdegående indblik i den viden og de værktøjer, som giver forældre forudsætninger for at forstå og støtte deres barn bedst muligt.

Effektive evidensbaserede metoder i skolen
De eksekutive funktioner bliver hver dag sat på prøve, når vi taler læringssituationer og det er derfor ikke en overraskelse, at børn og unge med ADHD eller lignende vanskeligheder har de allerstørste udfordringer her. På denne session retter Russell Barkley blikket mod de metoder, der kan have en stærk mærkbar virkning i læringssituationer.

Så bliv klogere og bedre klædt på til at støtte børn og unge med ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder i at finde fodfæste og lykkes – læs meget mere om det samlede indhold her.

Se filmene, når I vil – alle de gange, I vil
I kan se filmene, når I ønsker det – bare I har en internetforbindelse – og indtil 31. januar 2021 kan I kan se dem alle de gange, I vil. Det er på den måde, I får mest muligt ud af en af verdens førende eksperter.

Eksklusivt for ADHD-foreningen

Blandt nogle af de meritter som Russell Barkley godt kan være bekendt, er en af de førende neuropsykologiske teorier om ADHD. Han har udgivet ikke mindre end 25 bøger og mere end 300 videnskabelige artikler og kapitler om ADHD eller lignende vanskeligheder. Russell Barkley har desuden jævnligt gæstet 60 minutes, The Today Show m.v. og undervist i mere end 30 lande.

Og den verdensberømte professor skulle på vores efterårskonference have stillet skarpt på, hvordan vi giver børn og unge bedre forudsætninger for at få fodfæste, da de alt for ofte havner udenfor fællesskaber og i uheldige statistikker.

Men grundet COVID-19 kan den gode mand ikke rejse.  I stedet har han – eksklusivt for ADHD-foreningen – lavet film om temaerne, der udgjorde det samlede konferenceprogram.

Det praktiske
Som bruger køber du adgang til en eller flere film. Med en adgang kan du selvfølgelig se filmene sammen med dine kolleger. Skal I se filmene hver for sig, skal der købes særskilte adgange, da en adgang ikke må deles mellem personer.

Du kan se filmene alle de gange, du ønsker indtil 31. januar 2021. For at kunne afspille modtager du efter køb en e-mail med link, brugernavn og password.  Link, brugernavn og password er uoverdrageligt  og må som nævnt ikke deles.

Filmene vises i format MP4.

Det med småt
Ejerskabsrettigheder til film og herunder al indhold tilhører ADHD-foreningen. Film og indhold må ikke anvendes i kommercielle eller offentlige formål. Brugeren forpligter sig til ikke at kopiere film og indhold. Såfremt brugeren har mistanke om, at nogen har fået uautoriseret adgang til brugerens konto, skal brugeren øjeblikkeligt give ADHD-foreningen besked. Brugeren holdes ansvarlig for ethvert tab som resultat af, at brugeren har givet tredjepart adgang til tjenesten via sin brugeradgang. ADHD-foreningen har ret til med øjeblikkelig virkning at blokere brugerens adgang, hvis der er mistanke om, at brugerens adgang misbruges.

ADHD-foreningen er ikke ansvarlig for fejl/og eller forsinkelser, der måtte opstå som følge af manglende korrekt udstyr eller internetkapacitet.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen