fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation
Tilmelding
Russell Barkley: Effektive, evidensbaserede metoder i skolen
Dato: 20. oktober 2020.

Viden og redskaber til livet med ADHD

Russell Barkley: Effektive, evidensbaserede metoder i skolen

  • Arrangementet er for: Løbende tilmelding

De eksekutive funktioner bliver hver dag sat på prøve i folkeskolen og på uddannelser, og derfor er det ikke overraskende, at børn og unge med ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder har nogle af de største problemer her. Det er heller ikke overraskende, at problemerne giver dem en endnu større hammer, de kan banke sig selv i hovedet med. Og desværre ser vi alt for ofte, at de slår sig selv ud, og ender med ikke at tro på, at de kan lykkes.

På denne online session får I 1 time og 45 minutter i selskab med Russell Barkley, et af de mest anerkendte navne og blandt verdens dygtigste på området. Og her går han i dybden med de metoder, der kan have en stærk mærkbar virkning for børn og unge med ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder i læringssituationer.

I kan nyde sessionen, når I ønsker det – bare I har en internetforbindelse.

Det samlede program til særlig pris

I kan selvfølgelig også købe det samlede program – det er 3 film og hele 5 timer med Russell Barkley til en særlig pris. I finder hele pakken her.

I kan se filmene, når I ønsker det – bare I har en internetforbindelse – og indtil 31. januar 2021 kan I se dem alle de gange, I vil. Det er på den måde, I får mest muligt ud af en af verdens førende eksperter.

Eksklusivt for ADHD-foreningen

Blandt nogle af de meritter som Russell Barkley godt kan være bekendt, er en af de førende neuropsykologiske teorier om ADHD. Han har udgivet ikke mindre end 25 bøger og mere end 300 videnskabelige artikler og kapitler om ADHD eller lignende vanskeligheder. Russell Barkley har desuden jævnligt gæstet 60 minutes, The Today Show m.v. og undervist i mere end 30 lande.

Og den verdensberømte professor skulle på vores efterårskonference have stillet skarpt på, hvordan vi giver børn og unge bedre forudsætninger for at få fodfæste, da de alt for havner udenfor fællesskaber og i uheldige statistikker.

Men grundet COVID-19 kan den gode mand ikke rejse.  I stedet har han – eksklusivt for ADHD-foreningen – lavet film om temaerne, der udgjorde det samlede konferenceprogram.

Her på siden kan I købe adgang til Effektive, evidensbaserede metoder i skolen.

Det praktiske
Som bruger køber du adgang til en eller flere film. Med en adgang kan du selvfølgelig se filmene sammen med dine kolleger. Skal I se filmene hver for sig, skal der købes særskilte adgange, da en adgang ikke må deles mellem personer.

Du kan se filmene alle de gange, du ønsker indtil 31. januar 2021. For at kunne afspille modtager du efter køb en e-mail med link, brugernavn og password.  Link, brugernavn og password er uoverdrageligt  og må som nævnt ikke deles.

Filmene vises i format MP4.

Det med småt
Ejerskabsrettigheder til film og herunder al indhold tilhører ADHD-foreningen. Film og indhold må ikke anvendes i kommercielle eller offentlige formål. Brugeren forpligter sig til ikke at kopiere film og indhold. Såfremt brugeren har mistanke om, at nogen har fået uautoriseret adgang til brugerens konto, skal brugeren øjeblikkeligt give ADHD-foreningen besked. Brugeren holdes ansvarlig for ethvert tab som resultat af, at brugeren har givet tredjepart adgang til tjenesten via sin brugeradgang. ADHD-foreningen har ret til med øjeblikkelig virkning at blokere brugerens adgang, hvis der er mistanke om, at brugerens adgang misbruges.

ADHD-foreningen er ikke ansvarlig for fejl/og eller forsinkelser, der måtte opstå som følge af manglende korrekt udstyr eller internetkapacitet.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen